ΕΠΣ Θράκης: Ο κακός αγωνιστικός χώρος και οι σοβαροί τραυματισμοί άφησαν σε δεύτερη μοίρα το ματς στην Ξυλαγανή

Στο γήπεδο της Ξυλαγανής ο Ορφέας καιμε ανατροπή κατάφερε να κερδίσει με 3-1 τη Νέα Καλλίστη, ωστόσο τα όσα έγιναν στο παιχνίδι πέρασαν σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού δύο παικτών, ο ένας από τους οποίους μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 15 λεπτά.

Ο Ζαλούνης σε μια διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε  σοβαρά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του. Έτσι και αφού το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου ένα τέταρτο, ο ποδοσφαιριστής πήγε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κλήθηκε εσπευσμένα, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το rodopisports αναδεικύει (και ορθά) το θέμα της έλλειψης γιατρών από τα γήπεδα, ενώ επίσης προσθέτει στο ρεπορτάζ του ότι ο ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση. Και μιλάμε για τον καλύτερο χλοοτάπητα της Θράκης, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Κατά τα άλλα,  ηΞυλαγανή ήταν καλύτερη από την Νέα Καλλίστη χωρίς ωστόσο να πιάσει και καμιά μεγάλη απόδοση. Βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ αλλά μπόρεσε να δείξει σθένος και αποφασιστικότητα και γύρισε το παιχνίδι από 0-1 σε 3-1. Έχασε πέναλτι, πολλές ευκαιρίες  που μύριζαν γκολ και προσπάθησε να παίξει την μπάλα κάτω, όσο γινόταν αυτό. Απέναντί της πάντως βρέθηκε μια ομοιογενής ομάδα, που παρόλο που προετοιμάστηκε για συμμετοχή στην Α2 Κατηγορία και ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια τελευταία στιγμή, έδειξε ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους της.