Μεγάλα παιχνίδια στην πρεμιέρα για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου (16:30, LIVE ThrakiSportS)

Το πρωτάθλημα (της Γ’ Εθνικής) αρχίζει! Με συμμετοχή μάλιστα 17 ομάδων στον Α’ Όμιλο και την παρουσία για ακόμα μια χρονιά του Άρη Θεσσαλονίκης, που έχει ρεπό στην πρεμιέρα αλλά δίνει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα, ξεκινούν τον δικό τους μαραθώνιο και οι δύο ομάδες του Έβρου.

Στο φετινό πρωτάθλημα οι μισές σχεδόν ομάδες θα πέσουν (ο πρώτος ανεβαίνει στην Football League, οι οκτώ παραμένουν και άλλες οκτώ υποβιβάζονται στα τοπικά), για αυτό και κάθε πόντος μετράει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην μάχη του υποβιβασμού, δεδομένης και της συμμετοχής ιστορικών ομάδων όπως (πέραν του Άρη) της Δόξας Δράμας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Καβάλας και της Κοζάνης.

Μάλιστα, τις δύο τελευταίες τις αντιμετωπίζουν  στην πρεμιέρα οι ομάδες του Έβρου. Στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας ταξιδεύει ο Έβρος Σουφλίου, για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί του ομίλου, αλλά την οποία στην διάρκεια της προετοιμασίας οι παίκτες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη αντιμετώπισαν και κέρδισαν δύο φορές.

Την ίδια ώρα στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης ο Εθνικός θα υποδέχεται την Κοζάνη και η διοίκησή του έχει κάνει έκκληση για να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Τα άλλα ματς της πρεμιέρας στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής: Απόλλων Κρύας Βρύσης- Εθνικός Σερρών, Εορδαικός-Καλαμαριά, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας, Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης, Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16:30 και θα υπάρχει ενημέρωση σε live blogging από το ThrakiSportS για τους δύο αγώνες των ομάδων του Έβρου  Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κοζάνη και Καβάλα – Έβρος Σουφλίου, καθώς και ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων και στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΈΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ