Φιλική επικράτηση του ΓΑΣ Κομοτηνή επί της Αγίας Βαρβάρας

Αν και ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ , τελικά ο ΓΑΣ Κομοτηνή με όπλο την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Αγίας Βαρβάρας με 67-62.

Ο ΓΑΣ αιφνιδιάστηκε στην αρχή του παιχνιδιού από την Αγία Βαρβάρα, που είχε αρκετές λύσεις στην επίθεση και κατάφερε να κλείσει στην άμυνα τον ΓΑΣ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κομοτηνής να βρεθεί στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά. Οι παίκτες του ΓΑΣ από εκεί και μετά ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν λίγο κάτω από τους δέκα πόντους με το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ Κομοτηνή πίεσε στην άμυνα και κατάφερε να μειώσει στο καλάθι, ενώ με όπλο την καλή άμυνα και στο τελευταίο δεκάλεπτο και με λύσεις στην επίθεση κατάφερε να περάσει μπροστά και να επικρατήσει με 67-62.

Δεκάκεπτα: 13-24, 33-40 (ημίχρονο), 45-47, 67-62 (τελικό αποτέλεσμα)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Βελή – Ντίνας): Καραμπέκης Π. 2, Διαμαντίδης, Μιχαηλίδης, Πασχαλινόπουλς, Λεχούδης 16, Καραμπέκης Δ. 15, Μαγκώνης 4, Μπεκρής 10, Καλατζής 12, Αθανασίου, Στασινόπουλος 8, Πίτατζης