Με προβλήματα αναχωρεί από την Μυτιλήνη για την Κομοτηνή η αποστολή της Καλλονής

Την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον Πανθρακικό ολοκλήρωσε η ομάδα της Καλλονής το πρωί στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής είχαν τακτική επικεντρωμένη στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και πραγματοποίησαν προπόνηση στις στημένες φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης Θαλής Θεοδωρίδης, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία περιλαμβάνει 19 ποδοσφαιριστές.

Κεϊτά και Ούκα δε βρίσκονται σε αυτή λόγω της αποβολής τους με δεύτερη κίτρινη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ούτε ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς είναι στη διάθεση του επιτελείου, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ λόγω προβλήματος στο γόνατο θα απουσιάσει και ο Στρατής Βαλιός.

Αναλυτικά στην Κομοτηνή θα ταξιδέψουν οι Χογκ, Δαύκος, Αντέτζο, Κρολ, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Γιορέντε, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Ελλακόπουλος, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Ξύδας, Χιντασέλι και Μπαργκάν.