Με συμμετοχή πέντε Θρακιωτών η ήττα του Άρη από τον Αιολικό στο πρώτο του φετινό φιλικό

Ανέτοιμος και ασύνδετος ο Άρης των Μελισσά, Τσουμάνη, Πόι και Φυσέκη, που θα βρεθεί και φέτος αντίπαλος των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ηττήθηκε στο πρώτο (!) του προπονητικού χαρακτήρα φιλικό από τον Αιολικό που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στη Μυτιλήνη με σκορ 1-0.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην επιστροφή του στον πάγκο του Άρη μετά από δέκα χρόνια, παρέταξε στην ενδεκάδα τους Πασχάλη Μελισσά, Νίκο Τσουμάνη και Μάουρο Πόι, ενώ αντί του Φυσέκη που αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο επέλεξε τον Τζινάρ κάτω από τα δοκάρια. Από τον Αιολικό ξεκίνησε βασικός ο πρωην χαφ του Έβρου Σουφλίου Σουφλίου Λορενς Κέρι.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 71′ με κεφαλιά του Κριπηντήρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό έγινε χωρίς κόσμο, καθώς από το πρωί «βγήκαν τα μαχαίρια» μεταξύ Αιολικού και Καλλονής με αφορμή τον αγώνα, με ένταση και απειλές για μηνύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων του νησιού της Λέσβου που είναι σε κόντρα τα τελευταία χρόνια, καθώς οι δεύτεροι θεώρησαν ότι η απαγόρευση λόγω των εκλογών αφορά και τα φιλικά παιχνίδια.