Το αντίο του Ρόκα στο facebook και οι ευχές του για Πανθρακικό, Τζελέπη, Καραολάνη και τον νέο προπονητή

Λίγες ώρες μετά την διαρροή της είδησης περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Πανθρακικού από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο (η οποία πάντως επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Πανθρακικός), ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα έσπευσε μέσω facebook να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Ο ισπανός τεχνικός αναφέρει ότι έκλεισε μια εξαιρετική περίοδος στην καριέρας, που έχει ακόμα την γεύση της περσινής επιτυχίας. Ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Τάσο Καραολάνη και τον πρόεδρο Δημήτρη Τζελέπη και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα και το νέο προπονητή, αναφέροντας ένα καθόλα υποσχετικό “see you soon”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόκα, σε αντίθεση με πέρυσι που άφησε την οικογένειά του στην Ισπανία, φέτος, αισθανόμενος ασφάλεια με βάση τα λεγόμενα της διοίκησης, είχε φέρει την οικογένειά του στην Κομοτηνή που μόλις εδώ και λίγες εβδομάδες είχε εγκατασταθεί. Τελικά μένει χωρίς ομάδα, αλλά δήλωσε ότι θα διατηρήσει ως βάση την Ελλάδα.

Ο Ρόκα συνόδευσε το μήνυμά του στο facebook με μια φωτογραφία του με την φανέλα του Πανθρακικού, με την οποία χαιρετά προς την κάμερα. Αναρτήθηκε στο προφίλ του στο facebook λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Παρασκευής και μέσα σε λιγότερο από μία ώρα είχε αποσπάσει περισσότερα από 300 likes. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χοσέ Μάνουελ Ρόκα:

Eklise ena exeretiko periodo stin carriera mou os proponitis me tin gyeusi tis persini epitixeia Akoma stin anamnisi….thelo na euxetho stin oikogenia tou panthrakikou Kali seson Kai kali epitixeia…euxaristo polli ton mister Karaolanis Kai Mister Tzelepis…wish you all the best!…
Kali sinexeia Kai Kali epitixeia sto neo proponitis!….good luck!
Good bye…See you soon!!

roka-facebook