Photos από τις topless διακοπές της “κoρμάρας” Μαίρης Συνατσάκη στην Σαμοθράκη!!!

“Στο ενσταντανέ, η Μαίρη Συνατσάκη προ μερικών εβδομάδων ξαπλάρει στη Σαμοθράκη, topless. Και ετοιμάζεται για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και με αρχισυντάκτη τον Βαγγέλη Περρή”.

innerΜε τα λόγια αυτά, δημοσίευσε την φωτογραφία δεξιά η στήλη “mediarχης” του Νίκου Μποζιονέλου.

Στα 27 της χρόνια, η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε πρόσφατα πως το αθλητικό της σώμα το χρωστά στην ενόργανη γυμναστική που ξεκίνησε να κάνει όταν ήταν 6 ετών. Αργότερα ασχολήθηκε με το στίβο, το βόλεϊ ,το αερόμπικ αλλά και ειδικότερα τον… ακοντισμό.

Στο διάστημα αυτό της έντονης αθλητικής ενασχόληση, η παρουσιάστρια έχτισε τις βάσεις λοιπόν για ένα υγιές σώμα και ένα… κορμί θανατηφόρο, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε παρατήσει τη γυμναστική λόγω δουλειάς, φέτος ξεκίνησε να ασκείται και πάλι πιο εντατικά.

Η Συνατσάκη γυμνάζεται πλέον τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα κι ακόμα κι όταν δεν έχει όρεξη, επισκέπτεται το γυμναστήριο για να νιώσει ευεξία. Επίσης, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, προτιμά να κάνει γιόγκα μια φορά την εβδομάδα.

Τέλος, αποφεύγει να ζυγίζεται συχνά αφού μότο της είναι πως ο καθρέφτης μας είναι η καλύτερη ζυγαριά! Το ιδανικό βάρος δεν φαίνεται να είναι κάτι που απασχολεί η νεαρή παρουσιάστρια που με ύψος 1.68 ζυγίζει 58 κιλά. Φυσικά ο καλός της μεταβολισμός τη βοηθά να διατηρείται στα κιλά της ενώ δύσκολα παίρνει βάρος.

Για την ιστορία πάντως, τις δύο αυτές φωτογραφίες από τις βάθρες της Σαμοθράκης τις ανέβασε η ίδια η Μαίρη Συναντάκη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινές της διακοπές…

inner

inner