ΕΠΣ Θράκης: Χωρίς γήπεδο τρεις ομάδες, αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν λόγω ακατάλληλων αγωνιστικών χώρων

Με ανακοινώσεις τους, τρεις ομάδες της ΕΠΣ Θράκης ευχαρίστησαν δημόσια αντίστοιχους συλλόγους για παραχωρήσεις των γηπέδων τους για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της πρώτης φάσης του κυπέλλου το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού τα δικά τους δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και πιθανότατα να μην μπορέσουν και στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η διοίκηση της Δόξας Γρατινής ευχαρίστησε αυτήν του Μέγα Πιστού που επέτρεψε να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας της με το Φανάρι. Επίσης, η διοίκηση του ΑΟ Μύστακα ευχαρίστησε τους διοικούντες στον Δοκό για την παραχώρηση του γηπέδου του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Σαπών.

Τέλος, η διοίκηση του Ορφέα Ξυλαγανής ευχαριστεί την αντίστοιχη του Σώστη για την παραχώρηση του γηπέδου για τον αγώνα με την Βιστωνίδα Κοπτερού. Ωστόσο λέγεται ότι η ίδια διοίκηση δεν είχε δείξει ενδιαφέρον να βοηθήσει τον άνθρωπο που μόνος του πότιζε και συντηρούσε το γήπεδο όλο το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα εκείνος να κλειδώσει τα αποδυτήρια και η ομάδα να ξενιτευτεί 30 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της.