Με τρία γκολ βάρος από την Μπάγερν Μονάχου έρχεται την Τρίτη στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Με τρία γκολ στην πλάτη του από την μεγάλη Μπάγερν Μονάχου, όλα στο δεύτερο ημίχρονο, θα έρθει στην Ξάνθη την προσεχή Τρίτη ο Ολυμπιακός, έχοντας από το ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ το πιστόλι στον κρόταφο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσπάθησαν να «κλέψουν» ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Μπάγερν, κρατώντας παθητικό ρόλο. Χάρισαν κυριολεκτικά την κατοχή μπάλας στους Γερμανούς (κάποια στιγμή πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν 71-29%, τελικά έκλεισε στο 65-35%). Μοιραία οι Γερμανοί δημιουργούσαν παιχνίδι, ωστόσο δεν έχαναν κλασικές ευκαιρίες με εξαίρεση δυο-τρεις, και τελικά ευτύχισαν να προηγηθούν από ένα τυχερό γκολ του Μίλερ στο 53′ που μάλλον πήγε από δεξιά να κάνει σέντρα, αλλά τελικά κρέμασε τον Ρομπέρτο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Και ενώ ο Σαλίνο σπατάλησε τις όποιες πιθανότητες ισοφάρισης, ο Γκέτσε στο 89′ έκανε το 0-2 μετά από απλές κινήσεις των επιθετικών της Μπάγερν μέσα στην περιοχή και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κομάν κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μίλερ για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3. Οι ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν κυρίως μεσοεπιθετικά, ενώ η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Αρσεναλ με 2-1 στο άλλο ματς του ομίλου κάθε άλλο παρά βολεύει τους Πειραιώτες, που βρίσκονται από το ξεκίνημα της διοργάνωσης με την πλάτη στον τοίχο και ταξιδεύει για να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο από τους κανονιέρηδες της Άρσεναλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που μετακινήθηκαν φίλαθλοι από την Θράκη, σε εμφανή σημεία το μάτι του ThrakiSportS δεν εντόπισε κάποιο πανό από την περιοχή μας, είδαμε ωστόσο στις εξέδρες των επισήμων των πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραβασίλη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη, που βρίσκονταν έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα για θέματα που έχουν σχέση με την ΕΠΟ, της οποίας τυγχάνουν επιφανή μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να συνέλθει κυρίως ψυχολογικά και σίγουρα ευρισκόμενος υπό μεγαλύτερη πίεση, θα ανέβει την προσεχή Τρίτη στην Ξάνθη για το μεγάλο παιχνίδι των Πηγαδίων, όπου θα επιδιώξει απέναντι στην αήττητη Skoda να διατηρήσει το απόλυτο που έχει στο πρωτάθλημα.