Φιλική νίκη της Ασπίδας στο Εύμοιρο επι της ΑΕ Κομοτηνής!

Με αρκετά θετικά στοιχεία και από τις δύο ομάδες πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου Ξάνθης «Χριστίνα Χριστοδούλου» η φιλική αναμέτρηση των Ασπίδα Ξάνθης και ΑΕ Κομοτηνής, που θα βρεθούν φέτος μαζί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 70-50.

Οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη έχοντας καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης το προβάδισμα μπόρεσαν να βγάλουν κάποια στοιχεία που ζητάει στο παιχνίδι της νεανικής Ξανθιώτικης ομάδας ο Κώστας Ιωαννίδης, που είδε με ικανοποίηση παρά τις απουσίες των Χατζημιχαηλίδη, Παλάκη και Γρούδου η ομάδα της Ασπίδας να βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι της και με πρωταγωνιστές τους έμπειρους Στεφανίδη και Κουτσογιάννη αλλά και τους Πετς και Κουμπάνη να παίρνουν προσπάθειες να φτάνει στη νίκη με +20 πόντους.

Από την άλλη και η ομάδα του Φώτη Ζάντζα παρά την ήττα έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, ενώ ξεχώρισαν οι Κουτσοβασίλης, Χονδρόπουλος και Τελούδης. Οι δύο ομάδες πλέον δίνουν ραντεβού για τις 3 Σεπτεμβρίου αυτή την φορά στην Κομοτηνή, και ενώ νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου η Ξανθιώτικη ομάδα θα ταξιδέψει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τους Ίκαρους.