ΕΠΣ Ξάνθης Πρεμιέρα με εφτάρα για την Θαλασσιά κόντρα στον Εχίνο!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Αναγέννηση Θαλασσιάς που κέρδισε με 7-0 στο γήπεδο της Θαλασσιάς τον Εχίνο Σπορ στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι γηπεδούχοι παρότι πήραν μπρός μετά το 30’ ήταν καταιγιστικοί και με τα τέρματα των Μιχάλη Κιαχίδη, Στέλιου Τουργαίδη, Πέτρου Σαρηγιαννίδη και Γιάννη Καζάκη και ολοκλήρωσε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 4-0. Στην επανάληψη παρότι οι παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη κατέβασαν ρυθμούς συνέχισαν να σκοράρουν απέναντι στην ομάδα του Εχίνου που για ακόμη ένα ματς κατέβηκε με πολλές ελείψεις. Έτσι με τα δεύτερα γκολ στο παιχνίδι των Σαρηγγιανίδη, Καζάκη και Κιαχίδη οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 7-0, ενώ στο 80’ ο Καζάκης έχασε μοναδική ευκαιρία και για όγδοο τέρμα, όταν ο Κιαχίδης ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι με τον Καζάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Μπαρέ Μουζαφέρ ενώ στην επαναφορά από την απόκρουση του τερματοφύλακα του Εχίνου ο επιθετικός της Θαλασσιάς σημάδεψε το δοκάρι.Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς του Βαμβακίδη και Γκίντα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Γ. Αποστολίδης): Περπερης, Πεντεζίδης, Παπαδημητρίου, Κελίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ.(60’ μαντζαριδης), Τουργαίδης Κ., Κοτζάκελης(65’ χατζηπαρασκεας), Τουργαίδης Στ.(70’ καζακος), Κιαχίδης, Σαρηγιαννίδης Π., Καζάκης.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Σ. Γιουρούκ – Εκ. Καμπούρ): Μπάρε Μουζαφέρ, Μπαρκά, Τζομιάδης, Κότς, Μποασί, Γιαζιτζή Σ., Κάλφα, Χαλίλ Οσκάν(55’ Γιουρούκ), Αλή Τασίν Σερντάλ, Χότσκα, Χαβούζ