Άγγιξαν τα 1.500 τα διαρκείας της Skoda! Το… ευχαριστώ της ΠΑΕ και οι τιμές των μεμονωμένων για τους «μεγάλους»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί το τέλος της διάθεσης των καρτών διαρκειάς εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, που παράλληλα ευχαρίστησε τα 1.475 μέλη που εγγράφηκαν και απέκτησαν κάρτα διαρκείας της ομάδας στηρίζοντας της με αυτό τον τρόπο. Ο αριθμός προκαλεί έκπληξη, καθώς δέκα μέρες πριν υπήρχε η πληροφοόρηση ότι τα διαρκείας δεν πήγαιναν καλά, προκαλώντας και σχετικό ξέσπασμα του Χρήστου Πανόπουλου.

Τέλος η Skoda γνωστοποίησε, ξανά, τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τα παιχνίδια με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής αλλά και η ΑΕΚ (όπως αναφέρει η ανακοίνωση), παρότι με τους «κιτρινόμαυρους» ήδη η Ξάνθη αγωνίστηκε. Παράλληλα, η Θρακιώτικη ΠΑΕ επιβεβαιώνει πως τη φετινή σαιζόν η Θύρα Γ1 θα χρησιμοποιείται σαν εξέδρα φιλοξενουμένων πέρα απο το πέταλο.

Αναλυτικά:

Η διάθεση της κάρτας μέλους της ομάδας μας ολοκληρώθηκε στις 11/09/2015. Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τα 1.475 μέλη που εγγράφηκαν για την υποστήριξή τους.

Για τους φίλους της ομάδας μας που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα παιχνίδια της SKODA ΞΑΝΘΗ, οι τιμές που θα ισχύσουν, όπως ήδη αυτές έχουν προαναγγελθεί, θα είναι:

α) Για τα παιχνίδια με ΠΑΟ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηρακλή:

  • Στη Θύρα Γ1: Μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων, τιμή εισιτηρίου 25 €.
  • Στην Θύρα Α: Για τους φίλους της ομάδας μας, τιμή εισιτηρίου 25 €

β) Για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ισχύσουν οι παρακάτω τιμές:

  • Στη Θύρα Γ1: Μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων, τιμή εισιτηρίου 15 €
  • Στην Θύρα Α: Για τους φίλους της ομάδας μας, τιμή εισιτηρίου 13 €.