Πρόβλημα με τον φωτισμό στο Κλειστό Κομοτηνής! Καμένες πάνω από τις μισές λάμπες…

Μπόρει στο οργανωτικό κομμάτι το τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Ιωάννη Καρυώτη να στέφθηκε με επιτυχία, όμως ο ελλιπής φωτισμός που υπάρχει στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής δημιούργησε προβλήματα τόσο σε όσους αγωνίζονταν, όσο και σε αυτούς που παρακολουθούσαν τα παιχνίδια.

Από τις 15 λάμπες που υπάρχουν στο κλειστό οι επτά έχουν καεί! Μάλιστα, οι έξι είναι πάνω από τις δύο ρακέτες (τρεις και τρεις) ενώ μία είναι στο κέντρο. Έτσι υπήρχαν αρκετές δυσκολίες (ειδικά σε εμάς που ήμασταν στα δημοσιογραφικά) στο να παρακολουθήσεις το παιχνίδι και να διακρίνεις τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών, ειδικά όταν αυτές ήταν σκουρόχρωμες.

Φυσικά οι διαιτητές ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν κανονικά και τα τέσσερα παιχνίδια, όμως αν δεν γίνει άμεση αντικατάσταση πολύ πιθανόν οι δύο ομάδες της Κομοτηνής που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από κάποιο διαιτητή που θα θελήσει να τηρήσει το γράμμα του νόμου, ενώ πρόβλημα πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν και οι ομάδες του βόλεϊ με προεξάρχουσα την ΑΕ Κομοτηνής που παίζει στην Α2 Κατηγορία.

Πρέπει σύντομα να αντικατασταθούν οι καμένες λάμπες και με την έναρξη των πρωταθλημάτων να μην υπάρχουν προβλήματα στο κλειστό της Κομοτηνής, στο οποίο ήδη γίνονται εργασίες τόσο στον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στους χώρους των αποδυτηρίων, για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης και χρήσης του γυμναστηρίου.