ΕΠΣ Ξάνθης: Επέστρεψε στην Μάνδρα ο Νίκος Κουνταρδάς!

Σε μια σημαντική προσθήκη, από πολλές απόψεις, στο ποδοσφαιρικό του τμήμα προχώρησε ο Ερμής Μάνδρας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, καθώς απέκτησε λίγο πριν την εκπνοή των μεταγραφών τον 38χρονο Νίκο Κουνταρδά που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, και τον βλέπετε στην σχετική φωτογραφία με τον προπονητή του Ερμή Λεωνίδα Πετρίδη.

Ο Νίκος μετά από πολλά χρόνια απουσίας επέστρεψε στην Ξάνθη και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να ενταχθεί σε μια ποδοσφαιρική ομάδα έτσι ώστε να πάρει αλλά και να δώσει όλα αυτά τα στοιχεία που το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα ο αθλητισμός προσφέρει. Τελευταίος του σταθμός υπήρξε ο Αστέρας Εξαρχείων

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ερμή Μάνδρας στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Αποφάσισα να αγωνιστώ στην ομάδα του χωριού μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ερμή να πετύχει τους στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίχτες μου για την ευκαιρία που μου δίνουν έτσι ώστε να αγωνιστώ και πάλι σε επίσημους αγώνες και ευελπιστώ πως πρώτα θα γίνουμε μια καλή παρέα και στη συνέχεια θα φέρουμε τα αποτελέσματα που όλοι μας θέλουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ερμή Μάνδρας Κώστας Μπαμπαρόπουλος δήλωσε: «Ο Νίκος έχει καταγωγή από την Μάνδρα και είναι αυτονόητο για όλους μας ότι ο Ερμής θα τον αγκαλιάσει έτσι ώστε να ενταχθεί στην ποδοσφαιρική οικογένεια. Χαιρόμαστε που τον έχουμε κοντά μας, αγωνίστηκε πριν λίγες μέρες σε φιλικό παιχνίδι και όλα τα παιδιά στην ομάδα χάρηκαν που θα είναι μέλος της ομάδας και ελπίζω να μας βοηθήσει».