Οι τιμές της ΑΕ Κομοτηνής στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της Γιάννη Καρυώτη

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα η ΑΕ Κομοτηνής τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της Ιωάννη Καρυώτη, διοργανώνοντας τουρνουά στη μνήμη του, ενώ πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του τουρνουά οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής και οι ομάδες που πήραν μέρος εναπόθεσαν λουλούδια σε ειδικό χώρο που έφτιαξε η ομάδα της Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο για να τιμήσει τον αθλητή, με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργος Κουτσοβασίλης να δίνει ένα αναμνηστικό στον πατέρα του άτυχου αθλητή.

Και στους τέσσερις αγώνες που έγιναν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, ενώ ο κόσμος και τις δύο ημέρες γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής και δημιούργησε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μάλιστα, σκοπός των ανθρώπων της ΑΕ Κομοτηνής είναι να καθιερωθεί το τουρνουά και να γίνει πανθρακικής εμβέλειας, με συμμετοχή και ομάδων από τον νομό Έβρου, κάτι που δεν συνέβη σε αυτήν την χρονική συγκυρία λόγω της απουσίας προπονήσεων από τις ομάδες της Αλεξανδρούπολης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και την πρώτη μέρα του τουρνουά οι δύο ομάδες της Κομοτηνής που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα των αντιπάλων τους. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΓΑΣ Κομοτηνή κέρδισε τον Αίαντα Κομοτηνής με 62-42, ενώ η ΑΕ Κομοτηνής κέρδισε τον Αρίωνα Ξάνθης με 63-55.

Τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά έγιναν τα καλύτερα παιχνίδια, καθώς και ο μικρός και ο μεγάλος τελικός κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο μικρό τελικό ο Αρίωνας κέρδισε τον Αίαντα με 58-60, ενώ στο μεγάλο τελικό ο ΓΑΣ επικράτησε της ΑΕ Κομοτηνής με 61-65, κατακτώντας την πρώτη θέση του τουρνουά.