ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Μάνδρας μεταξύ Ερμή και Νέστου Κύρνου (+photos)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ερμής Μάνδρας και Νέστος Κύρνου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, σε ένα ματς που ωστόσο δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και καλό θέαμα που απόλαυσαν όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Μάνδρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον Βούλκο όμως να μην μπορεί να κερδίσει τον Σαλήογλου σε τετ-α-τετ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, κάτι που κατάφερε ωστόσο στο 30’ όταν η μπάλα του στρώθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κύρνου για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Λεωνίδα Πετρίδη. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά ο Χαλήτογλου έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Αμέτογλου με προβολή έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Τάσου Κελίδη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο του αγώνα άγγιξαν το γκολ τέσσερις φορές, με τον Χαλήτογλου να είναι ο μοιραίος χάνοντας τρείς στιγμές ενώ η σημαντικότερη ήταν στο 61’ όταν το σουτ εκτός περιοχής του Ραμαδάν χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιμιντηρίδη. Στο 65’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βούλκου όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της νίκης όμως δεν κατάφεραν να βρουν στόχο με μεγαλύτερη στιγμή την προσπάθεια του Μηλιάκη στο 90’ που σταμάτησε ο Σαλήογλου. Παρότι το ματς ήταν αρκετά καλό και χωρίς εντάσεις με το τέλος του αγώνα είχαμε μικροεντάσεις όταν όπως ανέφερε και στο φύλλο αγώνα ο Μόσχος Γκαϊτατζής παράγοντες του Ερμή τον έβριζαν και τον… απειλούσαν πως δεν θα σφυρίξει ξανά σε παιχνίδι της Μάνδρας, με τους γηπεδούχους να θεωρούν πως η διαιτησία του Γκαϊτατζή μπορεί να μην είχε το μεγάλο λάθος αλλά έδωσε τα «σπόρια» στους φιλοξενούμενους. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Πατηνιώτη και Βαχαβιώλο.

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ(Λ. Πετρίδης): Σιμιντηρίδης Χρ., Κουμουλίδης, Σαρίδης, Καρακάσης, Τσετινές Αν., Σιμιντηρίδης Β., Καρακάσης, Βούλκος, Ντόκο, Ταχτσίδης(70’ Μηλιάκης), Σαλή Μεμέτογλου(72’ Μαυρίδης)

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελίδης): Σαλήογλου, Ραμαδάν, Χασάν Ορτσούν, Γκαλίπογλου Ερ., Μουζαφέρογλου, Αμέτογλου, Χουσείνογλου(66’ Φερίτογλου), Αλή Ογλού, Γκαλίπογλου Τ., Χαλήτογλου(89’ Αλή Ογλού), Σερίφογλου(72’ Μουμίνογλου)