Νίκησε η Ασπίδα τον Αστέρα Καβάλας, νέο φιλικό μεταξύ των εφήβων των δύο ομάδων την Κυριακή στο Αμοιρίδειο

Με σκορ 83-68 επικράτησε η Ασπίδα Ξάνθης του Αστέρα Καβάλας στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Ποταμουδίων Καβάλας.

Οι δυο ομάδες, οι σχέσεις των οποίων πέρασαν μεγάλη κρίση πέρυσι εξαιτίας επεισοδίων σε αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής στην Ξάνθη, αλλά σε επίπεδο (όχι ανδρικών αλλά) εφηβικών τμημάτων.

Συγκεκριμένα, στις 17.00 το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι σε επίπεδο εφήβων ανάμεσα στα αντίστοιχα τμήματα της Ασπίδας και του Αστέρα Καβάλας, στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης. Για τον λόγο αυτό οι παίκτες της Ασπίδας καλούνται να είναι μια ώρα νωρίτερα στο γήπεδο.

Όσον αφορά το ανδρικό τμήμα, ο Κώστας Ιωαννίδης έδωσε μετά το παιχνίδι στην Καβάλα και την θετική εικόνα αυτού του πρώτου αγώνα, διήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα ξαναβρεθούν για προπόνηση στο κλειστό Ευμοίρου την Τρίτη.

Την Τετάρτη στο “Παλατάκι” που φέρει το όνομα της αείμνηστης Χριστίνας Χριστοδούλου θα διεξαχθεί ο δεύτερος φιλικός αγώνας για την Ασπίδα με αντίπαλο την ΑΕ Κομοτηνής, σε ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στην Γ’ Εθνική.