Έκανε την έκπληξη η Καλλονή που κέρδισε στο… νήμα τον Λεβαδειακό και πήρε Μπαργκάν!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ΑΕΛ Καλλονής που απέκτησε τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Κενάν Μπαργκάν με ελεύθερη μεταγραφή από την Βέροια, «κλέβοντας» τον μέσα από τα χέρια του Λεβαδειακού και ενώ νωρίτερα είχε χαλάσει η μεταγραφή του στην Τουρκία 9θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Ξανθιώτης χαφ που μετά το «ναυάγιο» με την Τουρκική Καρντεμίρ Καραμπούκ βρισκόταν σε συζητήσεις με Ελληνικά σωματεία για την συνέχεια της καριέρας του με τον Λεβαδειακό να έδειχνε να έχει το προβάδισμα, ωστόσο η διοίκηση της Καλλονής με μια εξαιρετική πρόταση έπεισαν τον Μπαργκάν να υπογράψει στην ΑΕΛΚ και να γίνει κάτοικος Λέσβου για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν για τον επόμενη χρόνο. Ο Κενάν Μπαργκάν γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1988 στην Ξάνθη και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ασπίδα Ξάνθης το 2007 στην Δ΄ Εθνική. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Οδυσσέα Αναγέννησης όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια.

Το 2010 η Βέροια τον ενέταξε στο δυναμικό της στην οποία παρέμεινε για πέντε χρόνια -μέχρι τη σεζόν που μας πέρασε- πραγματοποιώντας 117 συμμετοχές σε Superleague και Football League. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».