Γ’ Εθνική: Ο… “ατίθασος” χαρακτήρας του νέου τερματοφύλακα του Έβρου Σουφλίου

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του βούλγαρου τερματοφύλακα Στέφανο Κούντσεφ στον Έβρο Σουφλίου, μια κίνηση που έγινε γνωστή στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας στη Βουλγαρία με την Μπότεφ (αγωνίστηκε στην ήττα με 3-2).

Εάν δεν στραβώσει κάτι και οριστικοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή (πολλά έχουν δει τα μάτια μας την φετινή σεζόν), ο Έβρος κλείνει με τον τρόπο αυτόν την τριάδα των πορτιέρο με Κούντσεφ, Μπινόπουλο και Λουκίδη. Ωστόσο, σκεπτικισμό προκαλεί ο… “ατίθασος” χαρακτήρας του βούλγαρου γκολκίπερ.

Ο Κούντσεφ διαθέτει εμπειρία από την ελληνική Γ’ Εθνική, αφού πέρυσι πήγε στα Τρίκαλα και αγωνίστηκε στον 2ο όμιλο. Αν και έδειξε καλά στοιχεία στα πρώτα ματς, τον Δεκέμβρη υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα και αποχώρησε από την ομάδα, όπως διαβάζουμε σε θεσσαλικά μέσα.

Τρεις μήνες μετά επέστρεψε στα Τρίκαλα μετανιωμένος, ζητώντας συγνώμη μέσα στα αποδυτήρια αλλά πάλι μετά την ολιγοήμερη άδεια που του έδωσε ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης, δεν επέστρεψε ποτέ από την Βουλγαρία.

Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο 24χρονος τερματοφύλακας έπαιξε καθοριστικής σημασίας ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην Football League. Πάντως διαθέτει σχετικά καλό βιογραφικό για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Στέφανο Κούντσεφ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Σλάβια Σόφιας, ενώ πριν τα Τρίκαλα, έχει παίξει ακόμη στις Βέκτα, Λοκομοτίβ Πλόφντιφ, Τσερνομόρες Μπουργκάς, Λέφσκι Σόφιας. Δείτε τον αγωνιζόμενο στο ακόλουθο βίντεο…