Με Μπαϊκαρά συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Πανθρακικού, ατομικό Ντιγκινί και Βάλτερ!

Με απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού την Τετάρτη, ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου με αντίπαλο τη Βέροια, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα άρχισε με τρέξιμο και ζέσταμα με μπάλα και ασκήσεις τεχνικής. Η προπόνηση συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας κυρίως σε μικρούς χώρους, ενώ στη συνέχεια για αρκετή ώρα το βάρος από το προπονητικό επιτελείο έπεσε στον τομέα της τακτικής και της μεσοεπιθετικής ανάπτυξης. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, μάλιστα, διεξήχθη και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη του προπόνηση, μετά την επιστροφή του στην ομάδα, έκανε με τη γνώριμη για τον ίδιο «πράσινη» φανέλα ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, ο οποίος ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά, υπό τις οδηγίες του γυμναστή του Πανθρακικού, Σάκη Παντελίδη, προκειμένου να φτάσει σταδιακά στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντιγκινί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα για το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ένα μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Βάλτερ. Στον αντίποδα, ο Μάνουελ Ρόκα είδε προς το τέλος της προπόνησης τον Ηλιάδη να αισθάνεται ενοχλήσεις σε μια φάση του οικογενειακού διπλού και ο έμπειρος μέσος την Πέμπτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις, έτσι ώστε να εξακριβωθεί η κατάστασή της υγείας του. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι ότι ο Γαβριηλίδης έχει πλέον μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.