Χωρίς τον Τζεμπούρ θα ανέβει στην Ξάνθη η ΑΕΚ

Πολλούς λόγους για να χαμογελά είχε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς της πρεμιέρας της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, αλλά έχει και έναν για να “πονοκεφαλιάζει”. Αυτός ονομάζεται ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο τραυματισμός του.

Ο Αλγερινός επιθετικός αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αμέσως ο Δέλλας τον «τράβηξε» στον πάγκο, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Η πρώτη εκτίμηση είναι θλάση πρώτου βαθμού. Αλλά μετά από την διαδικασία των εξετάσεων, θα υπάρξει και ξεκάθαρη εικόνα και ασφαλής διάγνωση για την σοβαρότητα του προβλήματος εντός της ημέρας.

Πάντως θεωρείται απίθανο να προλάβει ο Τζεμπούρ να είναι έτοιμος για το ματς του προσεχούς Σαββάτου (29/8). Θλάση πρώτου βαθμού σημαίνει απουσία τουλάχιστον ενός μήνα, μέχρι να επιστρέψει.

Βέβαια, μιλάμε για πρώτη εκτίμηση. Πιο ασφαλής εκτίμηση θα μπορεί να γίνει αργά το βράδυ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες ο παίκτης θα υποβληθεί.

Όμως, με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Τζεμπούρ θα χάσει το ματς στα Πηγάδιαμ ενδεχομένως και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Σεπτέμβρη.

Από εκεί και πέρα, θα “τρέξει” για να προλάβει το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για τις 20 Σεπτέμβρη αλλά μπορεί να πάει και πιο μετά, αν γίνουν τότε εκλογές.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι  πως μετά την Ξάνθη ακολουθεί έτσι κι αλλιώς διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής Ομάδας, ενώ θα υπάρξει και νέα διακοπή στη συνέχεια λόγω της επικείμενων εκλογών.

Επομένως ο Τζεμπούρ θα έχει χρόνο να αποθεραπευτεί, χωρίς να χάσει πολλά παιχνίδια. Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, στην ΑΕΚ ήδη άρχισαν τις σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμα φορ…