Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης για την παρουσία της Εθνικής στην Ξάνθη με σύνθημα «Όλοι μαζί στο Αμοιρίδειο»!

Με ανακοίνωση της η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καλεί όλον τον κόσμο να γεμίσει το Αμοιρίδειο το τριήμερο της παρουσίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στην Ξάνθη για το διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή των Ρωσία, Τσεχία και Βοσνία. Τονίζωντας παράλληλα την σπουδαιότητα της παρουσίας της Εθνικής στην περιφέρεια μας για την πολλαπλή προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συνεπής στις δεσμεύσεις της, συνδιοργανώνει στην πόλη της Ξάνθης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ελλάδας – Ρωσίας – Τσεχίας και Βσονία. Η οργάνωση γίνεται με στόχο την πολλαπλή προβολή της ευρύτερης περιοχής μας, καθώς και ως προσφορά στην νεολαία του τόπου μας ώστε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας. Θεωρούμε ότι η πλήρης επιτυχία της διοργάνωσης του τουρνουά, εξασφαλίζεται με τη βοήθεια και του Δήμου Ξάνθης, που μας παραχώρησε το Γήπεδο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» καθώς και με τη δική σας συμμετοχή. « Όλοι μαζί στις 21-22-23 του Αυγούστου στο Αμοιρίδειο». Μαζί σας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για προσφορά στο τόπο μας σε κάθε τομέα, όπως σήμερα στον αθλητισμό – πολιτισμό.