Επιστρέφει η Δόξα Υφαντών στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης με καλεσμένο στην χοροεσπερίδα της τον Βασίλη Χατζηπαναγή!

Επανέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους από τη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης η ιστορική ομάδα της Δόξας Υφαντών μετά από απουσία δύο χρόνων (τελευταία φορά αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-2013). Η ομάδα πέρυσι είχε γίνει ουσιαστικά “θυγατρική” του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων. Η επανίδρυση της ομάδας θα γίνει επισήμως με χορό το ερχόμενο Σάββατο (22/8) όπου έχει ανακοινωθεί ότι θα τιμηθούν, μεταξύ άλλων, ο  μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής, ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Τάσος Καραολάνης αλλά και ο Λευτέρης Χαψιάδης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Περισκόπιο” της Κομοτηνής, το νέο ξεκίνημα έχει πρωτεργάτη τον άλλοτε προπονητή της ομάδας Τούλη Ξενοδοχίδη. Ο σύλλογος θα συμμετάσχει στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, ενώ ήδη υπάρχει και νέα διοίκηση αποτελούμενη από τους Αναστάσιο Ξενοδοχίδη (πρόεδρο),  Θεόδωρο Αρβανιτίδη (αντιπρόεδρο), Νικόλαο Στεργιάδη (γενικό γραμματέα), Παντελή Μαστιγόπουλο (ταμία), Αθανάσιο Αυγητίδη (γενικό αρχηγό) και Ιωάννη Στεφανίδη (έφορο δημοσίων σχέσεων).

Η νέα διοίκηση σε συνεργασία και με τον κ. Ξενοδοχίδη οργανώνουν τον Χορό της Νέας Δόξας Υφαντών το Σάββατο 22 Αυγούστου, όπου θα τιμηθούν και οι παλιοί πρόεδροι του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής της ομάδας το 1980 Μπάμπης Ξενοδοχίδης και Μπάμπης Φιλιππίδης, αλλά ο Σταύρος Στεργίου , ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο Παύλος Ξενοδοχίδης (πρόεδρος της περιόδου 1992-1993, όταν η ομάδα από την Α’ Ερασιτεχνική ΕΠΣ ανήλθε στην Δ’ Εθνική και έφτασε τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όπου ηττήθηκε στον τελικό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την Ιωνία Χανίων), ο Χρήστος Μαυρόπουλος και ο Κοσμάς Φιλιππίδης.

Θα τιμηθούν ακόμη για την προσφορά τους στο σωματείο οι προπονητές Χρυσόστομος Ξενοδοχίδης, Ζαχαρίας Τίλιος, Σωτήρης Ζαφειρίου (ο τεχνικός ηγέτης της κορυφαίας στιγμής της ομάδας) και  ο Νίκος Στεργιάδης. Επίσης, θα τιμηθούν και άλλα άτομα ο μεγάλος εβρίτης συνθέτης και στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης (για την προσφορά του στο ποντιακό στοιχείο) και όπως προαναφέρθηκε, ο Βασίλης Χατζηπαναγής (ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ποντιακού στοιχείου) και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσος Καραολάνης.

Συνολικά 23 άτομα θα τιμηθούν στην εκδήλωση – και θα ακολουθήσει Ποντιακή Μουσική Βραδιά, με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται το Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο των Υφαντών, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα 35 χρόνια της ιστορικής πορείας της ομάδας…