Στον δρόμο Έβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης στέλνει η Football League τον Άρη!

Ούτε στην συνεδρίαση της Football League βρέθηκε τελική λύση για το πόσες ομάδες θα αγωνίζονται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και την Γ’ Εθνική μια και αυτή την στιγμή τέσσερις ομάδες αναμένουν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα για να ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.

Βλέπετε στην συνεδρία της Football League όχι μόνο δεν πήραν οριστική απόφαση αλλά πέταξαν το μπαλάκι στην ΕΠΟ για να πάρει αυτή την τελική απόφαση, αν και ο πρόεδρος της Λίγκας Σπύρος Καλογιάννης δήλωσε χαρακτηριστικά πως αυτή την στιγμή η κατηγορία έχει 17 ομάδες συν έναν εκ των Κέρκυρα η Λεβαδειακό, ανάλογα πότε θα παρθεί τελεσίδικη απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει ακόμη και με λιγότερες ομάδες.

Το μεγάλο ζήτημα που τίθεται είναι τι θα γίνει με τους περσινούς δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής που διεκδικούν να πάρουν τις θέσεις των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου που δήλωσαν αδυναμία και θα αγωνιστούν στην Γ Εθνική. Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Παναργειακός δεν φαίνονται διατεθειμένος να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη να ξεκαθαρίζει πως θα καταθέσει έφεση την Τρίτη 18 Αυγούστου, ώστε να τηρηθεί όσα ορίζει η προκύρηξη(20 ομάδες).

Πλέον όλα θα κριθούν από την συνεδρίαση της ΕΠΟ την προσεχή Πέμπτη 20 Αυγούστου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καλείται να δώσει ένα τέλος στο σήριαλ του καλοκαιριού και να ξεκαθαρίσει επιτέλους με πόσες ομάδες θα πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα της Football League αλλά και της Γ’ Εθνικής, που μπορεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου να έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του πρωταθλήματος ωστόσο ακόμη κανείς δεν γνωρίζει την δομή των ομίλων, και ποιοί τελικά θα είναι οι αντίπαλοι των Έβρου Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.