Χάλασε του Μπαρέττα στα Χανιά που επιστρέφει στην Καβάλα αλλά όχι για τον ΑΟΚ!

Οι εξελίξεις στα Χανιά τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο τεχνικό, με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Κρητικό σύλλογο καθώς ανέλαβε ο Νύκταρης, άλλαξαν τα σχέδια και για τον Αργύρη Μπατέττα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης παρότι το τελευταίο διάστημα προπονούταν με τους Χανιώτες, επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του την Καβάλα αλλά όχι για τον ΑΟΚ που αγωνίστηκε πέρσι αλλά για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ο 21χρονος Καβαλιώτης μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Βρασίδα Νέα Περάμου, συνέχισε στον Ορφέα Ελευθερούπολης, από όπου μετακόμισε στην Skoda Ξάνθη και την ομάδα νέων. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο του 2013 και τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Καβάλα, όπου πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία.

Έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και ενώ όλα έδειχναν ότι μετακομίζει στα Χανιά, θα αγωνιστεί τελικά με τη φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Καβάλας και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι θα τεθεί και φέτος  αντίπαλος των δύο ομάδων του Έβρου, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου.