Photos: Όσα έγιναν στην φιλική νίκη των Νέων της Skoda Ξάνθη επι της Ασπίδας Ξάνθης

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων Ασπίδας Ξάνθης και η ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθη, που αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Ασπίδας με τους Νέους της Ξανθιώτικης ΠΑΕ να κερδίζουν με 3-1.

Παρά την αρκετή ζέστη την αναμέτρηση παρακολούθησε αρκετός κόσμος, με το Νίκο Κεχαγιά να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ ο Γιώργος Γρηγοριάδης παρά την ήττα έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του που παρουσιάστηκε με αρκετές και βασικές απουσίες.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους Νέους της Skoda να ανοίγουν το σκόρ στο 33’ όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ασπίδας ο Μυλωνάς έπιασε το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασίου, για να έρθει η απάντηση των γηπεδούχων στο 40’ όταν ο Μουτούς Τζοσκούν ανετράπη μέσα στην περιοχή με τον Μενεξέ να ευστοχεί από τα 11μέτρα. Στην επανάληψη οι πιο φρέσκοι παίκτες της Ξάνθης κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με τέρματα των Βουλγαρίδη στο 60’ και Μπουνταγκίδη στο 75’, σε μια αναμέτρηση που διεύθυνη ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Καραλευθέρη και Τζεβελεκίδη.

Ασπίδα Ξάνθης(Γ. Γρηγοριάδης): Αθανασίου(60’Μπίκος), Τσαρτάκης, Σιράκ, Παρμακλής, Τζορμπατζίδης, Ψαρόπουλος, Ανδρίκου, Δογανίδης, Μενεξές, Τζοσκούν, Κυριαζίδης. Ενώ αγωνίστηκαν επίσης τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος οι Ρετζέπογλου και Κάτσης ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ταχτσίδης.

Skoda Ξάνθη Κ20(Ν. Κεχαγιάς): Δανδανόπουλος(65’ Σαββίδης), Πουλουκτσής(45’ Ζώτος), Βαφειάδης(Τουμαντζίδης), Παπαδόπουλος(Μπάτζιος), Δράμπαλης(45’ Θεοδωρίδης Χ.), Δοξάκης(45’ Κώστα), Μίχος(45’ Μπουνταγκίδης), Σαμπανίδης(Δημητριάδης), Χατζής(45’Καπτέλι), Χατζηχασάνογλου(45’ Λαζαρίδης, 80’ Θεοδωρίδης Κ.), Μυλωνάς(45’ Βουλγαρίδης)