Photos: Τα κλικ και η κριτική από τη φιλική νίκη του Έβρου Σουφλίου επί της Κ20 του Πανθρακικού στον Ίασμο

Φιλική νίκη επί της Κ20 του Πανθρακικού με 2-1 πέτυχε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Ιάσμου ο Έβρος Σουφλίου, στο πρώτο ουσιαστικό φιλικό παιχνίδι που έδωσε για την φετινή σεζόν, αφού αυτό που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στις δυο ομάδες την περασμένη Τετάρτη στα Λάβαρα διεκόπη στα μισά του πρώτου μέρους λόγω βροχής.

Ο Πανθρακικός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχαηλίδη προηγήθηκε στο σκορ, ενώ ο κομοτηναίος Δραγανίδης επίσης με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 εναντίον της πρώην ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο τεχνικοί Μπαχαρίδης και Χρυσοστομίδης έκαναν αρκετές αλλαγές που επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα με τον Ρομάριο Λουμάνι να διαμορφώνει με πλασέ το τελικό 1-2. Ο Έβρος Σουφλίου είχε και δοκάρι με τον Ζυγκερίδη.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Πανθρακικός Κ20 (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Δημητριάδης, Κουτσουκανίδης, Μουτζούρης, Καλαιτζίδης, Φαρμάκης, Κούτρας, Θωμάς, Μήλκας, Κατσαρός, Μιχαηλίδης

Έβρος Σουφλίου (Χρυσοστομίδης): Λουκίδης, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Ζαχαράκης, Κάρεν, Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Λίτσκας, Ζυγκερίδης, Μερτίκας, Ζαγκλιβέρης.

Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες προέρχονται από το rodopisports.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ RODOPISPORTS…