Αλλαγή πολιτικής από την Skoda Ξάνθη στα μεμονωμένα εισιτήρια! Θα έχει και με τις “μεγάλες” ομάδες αλλά… σε τσουχτερές τιμές

Στην αλλαγή της πολιτικής της προχωρά η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε σχέση με την διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων στους φιλάθλους της. Μέχρι πριν ένα χρόνο υπενθυμίζεται ότι εξέδιδε μόνο κάρτες διαρκείας και την περσινή σεζόν επέτρεψε και μεμονωμένα εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια πλην των αναμετρήσεων με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – για λόγους ασφαλείας, όπως είχε ειπωθεί τότε.

Πλέον θα μπορούν οι φίλαθλοι της Ξάνθης να πάρουν μεμονωμένα εισιτήρια και για τους αγώνες απέναντι στους λεγόμενους “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε, οι τιμές για τους φιλάθλους της Skoda Ξάνθη θα είναι ιδιαίτερα τσουχτερές και θα φτάνουν τα 25 € στη Θύρα Γ1 στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

 

Με άλλα λόγια, για να δει κάποιος αυτούς τους πέντε αγώνες θα πρέπει να διαθέσει περισσότερα χρήματα από όσα θα πρέπει να δώσει για να αγοράσει ένα διαρκείας, που στοιχίζει 120 ευρώ (θυμηθείτε τις τιμές των διαρκείας με ένα κλικ ΕΔΩ). Στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων για τους φιλάθλους της Skoda Ξάνθη θα είναι 15 € στη Θύρα Γ1 και 13 € στην Θύρα Α.

Οι τιμές εισιτηρίων για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων (Θύρα Δ) θα είναι 20 €, πράγμα που σημαίνει ότι οι φίλαθλοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή θα πληρώνουν πέντε ευρώ λιγότερα σε σχέση με τους φίλους της Ξάνθης που θα επιθυμούν να παρακολουθήσουν με μεμονωμένο εισιτήριο τους συγκεκριμένους αγώνες.