Δύο τα θρακιώτικα μετάλλια στην 7η Διεθνή Regatta του ΝΟΑ! Τα πλήρη αποτελέσματα…

Δύο αθλητές του ΝΟΑ κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο της 7ης Διεθνούς Ρεγκάτας Ιστιοπλοΐας, που φιλοξενήθηκε από την 1η Αυγούστου μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη. Η τελετή λήξης με τις απονομές πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του λιμανιού, παρουσία των τοπικών αρχών, όπως ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς.

Το ένα μετάλλιο ήρθε από τον κομοτηναίο ιστιοπλόο Βαγγέλη Δολιανίτη, που κατέκτησε την τρίτη θέση στα Laser 4.7 με 42 βαθμούς ποινής. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Σαλονικιά Ναταλία Ταμβακίδου με 23 βαθμούς ποινής και την δεύτερη ο Χαράλαμπος Τσέτσος από την Καλαμαριά με 27. Σε σχέση με τους άλλους θρακιώτες, ο Ζήσης Ορφανίδηςς του ΝΟΑ αναδείχθηκε τέταρτος με 50 βαθμούς ποινής, ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου 10ος με 58 βαθμούς ποινής, ο Θανάσης Τσίλιας 13ος με 101 βαθμούς ποινήςς, ο Παναγιώτης Καμελίδης 15ος με 116, ο Αντώνης Ντούλας 18ος, ο Θεοφάνης Μακρόπουλος 19ος, ο Χρήστος Πιμπιτιλούδης 20ος, ο Αργύρης Πρίπος 21ος ενώ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ακυρώθηκε και έμεινε στην 22η θέση. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα αλλά και το πώς πήγε κάθε αθλητής στην καθεμία απο τις 11 ιστιοδρομίες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Το δεύτερο μετάλλιο για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης ήρθε στην κατηγορία των Laser Standard. Ήταν και αυτό χάλκινο με τον Ηλία Τσαουσίδη που είχε 22 βαθμούς ποινής, αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο αγώνισμα έλαβαν μέρος τρεις όλοι κι όλοι αθλητές. Το χρυσό κέρδισε ο Χάρης Τσώλης από την Θεσσαλονικη με 11 βαθμούς ποινής, δεύτερος ο Αντώνης Κάρτας, επίσης από την Θεσσαλονίκη, με 16 βαθμούς ποινής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και πώς πήγε κάθε αθλητής σε καθεμιά από τις 11 ιστιοδρομίες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στα Laser Radial δεν είχαμε θρακιώτικο μετάλλιο, ήταν όμως η μόνη κατηγορία όπου ανέβηκε στο βάθρο αλλοδαπός αθλητής. Πρώτος αναδείχθηκε ο Νίκος Κάτσικας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς με 14 βαθμούς ποινής και στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο αιγύπτιος Εσάμ Ελαουί από την Αλεξάνδρεια με 23 βαθμούς ποινής. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Χρήστος Φουντούλης από την Θεσσαλονίκη με 27, ενώ τέταρτος και άρα εκτός βάθρου έμεινε ο Ρουμάνος Αντριαν Πέτρου. Κορυφαίος θρακιώτης στο αγώνισμα ο Άρης Σουλτανίδης που κατέλαβε την 10η θέση ενώ ακολούθησε στην 12η ο Βασίλης Αμπατζής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και πώς πήγε κάθε αθλητής στις 11 ιστιοδρομίες των Laser Rtd με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος, στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία, αυτήν των Οptimist, σάρωσε τα μετάλλια η Εθνική Ελλάδος. Τέλης Αθανασόπουλος, Οδυσσέας Σπανάκης και Γιώργος Γκαρίπης κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Στην 12η βρέθηκε ο αθλητής του ΝΟΑ Πολυχρόνης Γιαννακίδης, ο κορυφαίος θρακιώτης αθλητής στην κατηγορία αυτή. 16η στην γενική κατάταξη η Δήμητρα Παπαχρήστου, που ήταν τέταρτη στις γυναίκες. Ακολούθησε στην 24η θέση η Θεοδώρα Βορβολάκου, στην 28η ο Σταύρος Παλακίδης, στην 30η ο Παναγιώτης Βορβολάκος, στην 32η ο Ιάσων Σολωμός, στην 35η ο Θανάσης Λάσκαρης, στην 37η η Παναγιώτη Γιαγκλή, στην 40η ο Θανάσης Κασαπίδης, στην 41η ο Γιάννης Χατζηκωνσταντινίδης, στην 42η ο Βαγγέλης Αργύρης και στην 44η ο Περικλής Ελευθεριάδης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και σε αυτήν την κατηγορία με ένα κλικ ΕΔΩ.