Όταν ο Τόρο είδε τον Μέσι και την παρέα του να κάνουν από τις αρχές Αυγούστου “όργια” στο Καμπ Νου…

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να κατακτήσει το τρόπαιο σε τουρνουά που διοργάνωσε η ίδια και συμπλήρωσε 50 χρόνια διεξαγωγής, κερδίζοντας την Ρόμα σε μεγάλο διεθνές παιχνίδι προετοιμασίας με 3-0.

Ως βασικός αγωνίστηκε στην αναμέτρηση ο Βασίλης Τοροσίδης, που αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό από τον Κόοουλ. Είχε την δυνατότητα να απολαύσει από πολύ κοντά τον “μάγο” Μέσι και την παρέα του.

Βέβαια, ο Αργεντίνος εξελίχθηκε και σε αρνητικό πρωταγωνιστή. όταν στο 0-0 ακόμα, δεν συγκράτησε τα νεύρα του και έριξε κουτουλιά στον Μαπού Γιανγκά-Εμπιουά, κάτι που ήδη σχολιάζεται παγκοσμίως ποικιλοτρόπως.

Γλίτωσε την κόκκινη κάρτα επειδή το ματς ήταν φιλικό και λίγο μετά πέτυχε γκολ, το οποίο ήταν το δεύτερο για την Μπάρτσα. Το πρώτο είχε πετύχει ο Νεϊμάρ, το τρίτο το έβαλε ο Ράκιτιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε για την Ρόμα και ο Κώστας Μανωλάς. Από πλευράς Μπαρτσελόνα ήταν στο γήπεδο αλλά δεν έχει δικαίωμα ακόμα να αγωνιστέι ο πρώην του Πανθρακικού Αλέις Βιντάλ.

Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα και δείχνει τον Μέσι με τον Τόρο, τον οποίο είχαν αποκαλέσει πριν κάποια χρόνια “Μέσι του Ολυμπιακού”, να κοιτάει την ενέργεια του Αργεντίνου.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που Μέσι και Τοροσίδης τέθηκαν αντιμέτωποι. Είχαν παίξει αντίπαλοι και μάλιστα σε επίσημο ματς στο Μουντιάλ του 2010 στη Ν. Αφρική, όταν η Αργεντινη νίκησε με 2-0 την Εθνική.