Δείτε την αφίσα για την έλευση της Εθνικής ομάδας στην Ξάνθη για το τουρνουά με Ρωσία, Βοσνία και Τσεχία!

Δεκαεφτά ημέρες απέμειναν για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του Αυγούστου στην Θράκη, που δεν είναι άλλο από την έλευση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών στην πόλη της Ξάνθης, για το φιλικό τουρνουά με Ρωσία, Βοσνία και Τσεχία στην προετοιμασία της Εθνικής μας για το Eurobasket.

Το ThrakiSportS που παρακολουθεί από κοντά και στηρίζει με κάθε τρόπο σπουδαίες διοργανώσεις όπως αυτή, που μόνο οφέλη για την περιοχή μας έχει να δώσει, σας παρουσιάζει σήμερα την αφίσα της διοργάνωσης που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με την ΕΟΚ αλλά και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ να φέρουν την αγαπημένη Εθνική των Ελλήνων στην περιοχή μας.

Η Εθνική μας ως γνωστόν θα βρεθεί στην Θράκη από τις 21 μέχρι της 23 Αυγούστου για το προτελευταίο της τεστ εν όψει του ταξιδιού στο Ζάγκρεμπ για την Α’ φάση του Eurobasket, και θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Ρωσία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Τσεχία.

Θυμίζουμε πως μετά την Ξάνθη η Εθνική μας θα μετέχει στο καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ακόμη της Τουρκίας, της Λιθουανίας  και της Ολλανδίας.

Μπορείτε να θυμηθείτε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας τόσο για το τουρνουά στην Ξάνθη όσο και για όλα τα φιλικά της πριν επιλεγεί η τελική 12αδα για το Eurobasket με ένα κλικ ΕΔΩ.

Παράλληλα εσείς μην ξεχνάτε να συμμετέχετε στον μεγάλο διαγωνισμό του ThrakiSportS, ως χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά αλλά και συνολικά της παρουσίας της Εθνικής στην Θράκη, μετά από συμφωνία με την ΕΟΚ, να παρακολουθήσετε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  της Εθνικής δωρεάν. Θυμηθείτε τον τρόπο με ένα κλικ ΕΔΩ.

afisa ethnikis thrakisports