Η ξαφνική νεροποντή διέκοψε οριστικά το φιλικό του Έβρου Σουφλίου με την Κ20 του Πανθρακικού στα Λάβαρα

Μπορεί να ξεκίνησε με περίπου 30 λεπτά καθυστέρηση, όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την Κ20 του Πανθρακικού που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο των Λαβάρων.

Αιτία η ξαφνική νεροποντή που έπληξε κυρίως την περιοχή του κεντρικού και νοτίου Έβρου. Η βροχή σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα. Αυτός ξεκίνησε, αλλά πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα, η καταιγίδα έγινε ισχυρότερη και ο αγωνιστικός χώρος ακόμα πιο ακατάλληλος.

Το αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής Βασιλόπουλος, η κορυφαία ίσως σφυρίχτρα του νομού Έβρου αυτήν την περίοδο, σύμφωνα και με τα πρόσφατα τεστ, σε συνεννόηση με τους προπονητές των δύο ομάδων, να διακόψει το παιχνίδι και λίγο μετά να αποφασίσει την οριστική του ματαίωση.

Μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε σκορ, αλλά και τίποτα ιδιαίτερο σε αυτήν την ιδιότυπη φιλική λασπομαχία, που εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους και μόνο χρήσιμη για συμπεράσματα δεν θα μπορούσε να είναι για τους τεχνικούς των δύο ομάδων.