Επέκταση του Εθνικού (και) στη Σαμοθράκη με Summer Camp στο νησί της Νίκης

Μετά τις Φέρες, όπου ο Εθνικός και συγκεκριμένα το τμήμα στίβου του έχει δημιουργήσει παράρτημα, η ιστορική ομάδα της Αλεξανδρούπολης επεκτείνεται και στην Σαμοθράκης.

Ο Δήμος του πανέμορφου νησιού της Νίκης σε συνεργασία με τον Εθνικό διοργανώνει ένα summer camp, στην Σαμοθράκη από 17 εως 21 Αυγούστου, πολυθεματικό, για τα παιδιά της Σαμοθράκης αλλά και των επισκεπτών που αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται στο νησί και θα θελήσουν να συμμετέχουν.

Η προσπάθεια λογίζεται σαν πρόβα τζενεράλε για τα επόμενα χρόνια, όπου η επιθυμία του Δήμου αλλά και του Εθνικού είναι να επαναληφθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να γίνει τελικά θεσμός.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης αποτελεί μια προσπάθεια για δημιουργική απασχόληση των παιδιών και την γνωριμία τους με όλα τα αθλήματα, στα πρότυπα του summer club που διοργάνωσε με επιτυχία ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη.

Η ιδέα και ο συντονισμός του εγχειρήματος ανήκει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαμοθράκης Παναγιώτη Παπά. Ήδη μάλιστα γνωστοποιήθηκε από την ιστοσελίδα του Εθνικού και η σχετική αφίσα, που είναι η εξής:

 /></p>
<div class=