Απογοήτευση και για τους θρακιώτες οπαδούς του Παναθηναϊκού που είδαν από μέσα την τριάρα από την Μπριζ

Ο Παναθηναϊκός άντεξε για 50 λεπτά αλλά ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο ακι κυρίως ένα εφιαλτικό τετράλεπτο είχαν ως αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-0 από την Μπριζ και να αποκλειστεί από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Europa League, όπως και οι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, ενώ ήδη βρίσκεται σε αυτούς ο Αστέρας Τρίπολης.

Ανάμεσα στους 900 περίπου φίλους του τριφυλλιού που βρέθηκαν στο Μπριζ, ήταν και αρκετοί Θρακιώτες ομογενείς. Εκδρομή δεν διοργανώθηκε από την Θράκη, ωστόσο ήταν αρκετοί οι θρακιώτες ομογενείς φίλαθλοι από Βέλγιο, Γερμανία και Ολλανδία κυρίως, που βρέθηκαν στο γήπεδο και ενίσχυσαν με την παρουσία τους την ελληνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός για 50 λεπτά αλλά τα δυο γρήγορα γκολ της Μπριζ -μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών- βοήθησαν τους Βέλγους να ελέγξουν το ματς. Στο 53′ ο Κόουλς πήδηξε πιο ψηλά από τον Ζέκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη και στο 57′ ο Βάθκεθ εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κουτρουμπή, άλλαξε πορεία και πήγε στην αντίθετη γωνία του Κοτσόλη.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε να μειώσει και τουλάχιστον να ελπίζει στην παράταση! Στο 61′ είχε και δοκάρι! Υστερα από σέντρα από τα δεξιά ο Καρέλης “έπιασε” την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο.  Ωστόσο, η Μπριζ ήθελε κι αυτή ένα τρίτο γκολ για να σιγουρέψει την πρόκρισή της και ήρθε στο 82′, όταν ο Κουλς από τα δεξιά έκανε τη σέντρα προς το ύψος του πέναλτι και ο Ουλαρέ με απ’ ευθείας πλασέ “έγραψε” το 3-0.