Παίκτη από τον Έβρο Σουφλίου πήρε ο Μπαχαρίδης στον Πανθρακικό

Τον νεαρό αμυντικό Βασίλη Παντελίδη από τον Έβρο Σουφλίου απέκτησε ο Πανθρακικός για την ομάδα της Κ20.

Ο 18χρονος (2/11/1997)  αριστερός μπακ αγωνίστηκε στο Σουφλί από το 2011 μέχρι την μεταγραφή του το καλοκαίρι στην Κ20 του Πανθρακικού και ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου με τις φανέλες της Ομόνοιας Λυκόφης (2014 στο δεύτερο εξάμηνο) και Απαλό από τον περασμένο Ιανουάριο.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Παντελίδης επιλέχτηκε και δοκιμάστηκε από τον Ολυμπακό στου Ρέντη αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Ο προπονητής της Κ20 του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης διατηρεί καλές σχέσεις με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου από τη θητεία του στον πάγκο της. Ήξερε και τον νεαρό Παντελίδη και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως  η Κ20 του Πανθρακικού θα αντιμετωπίσει σε δύο φορές τον Έβρο Σουφίου σε φιλικό παιχνίδι, αρχικά την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο γήπεδο του Σουφλίου, και εν συνεχεια μετά τον δεκπενταύγουστο θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στην Κομοτηνή. Ενδιάμεσα η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη θα φιλοξενήσει στην Κομοτηνη την ομάδα Κ20 της  Skoda Ξάνθη την Παρασκευή 7 Αυγούστου.