Το ThrakiSportS σας… κάνει δώρο την Εθνική! Γνωρίστε τους παίκτες, βγείτε φωτογραφίες, πάρτε αυτόγραφα και δείτε δωρεάν το τουρνουά της Ξάνθης!!!

Μπήκε ο Αύγουστος και το ThrakiSportS, πάντα κοντά στις μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην Θράκη και φυσικά πάντα κοντά στις Εθνικές Ομάδες ΟΛΩΝ των αθλημάτων, στέκεται στο πλευρό και της Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών που θα βρεθεί μετά τις 15 Αυγούστου στην Ξάνθη και θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Ως γνωστόν από 21 ως και 23 Αυγούστου θα φιλοξενηθεί στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο τουρνουά με την συμμετοχή της Ρωσίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και της Τσεχίας. Κάθε μέρα θα διεξάγονται δύο αγώνες και το ThrakiSportS, ως χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά αλλά και συνολικά της παρουσίας της Εθνικής στην Θράκη, μετά από συμφωνία με την ΕΟΚ, σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίσαμε ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για όλες τις ημέρες, ώστε ισάριθμοι αναγνώστες να δουν από κοντά παρέα με τον φίλο ή την φίλη τους από τις καλύτερες θέσεις στο γήπεδο, τις προσπάθειες της Εθνικής Ανδρών αλλά και ολόκληρο το φιλικό τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μόνο… κέρδος (ονομαστικής αξίας 30 ευρώ) που θα έχουν οι πέντε τυχεροί αναγνώστες του ThrakiSportS.

Οι συγκεκριμένοι πέντε αναγνώστες που θα αναδειχθούν από την κληρωτίδα του ThrakiSportS θα έχουν την ευκαιρία ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ τους παίκτες της Εθνικής, να πάρουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν και να συζητήσουν μαζί τους, σε μέρα και ώρα που θα καθορίσουμε σε συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κατά το διάστημα της παραμονής της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα.

Για να είστε ένας από τους ΠΕΝΤΕ τυχερούς που θα ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά τα αστέρια της Ελλάδας και φυσικά να παρακολουθήσει δωρεάν και τις τρεις ημέρες του τουρνουά της Ξάνθης παρέα με τον φίλο ή την φίλη του (συνολικά δέκα προσκλήσεις δηλαδή), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα ακόλουθα δύο βήματα:

1ον) Να κάνετε like στο γκρουπ του ThrakiSportS στο facebook και αμέσως μετά (ή εφόσον έχετε ήδη κάνει, παραλείποντας αυτό το στάδιο)…

2ον) να στείλετε μήνυμα στο inbox, όπου με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ” θα μας αναφέρετε ονοματεπώνυμο, περιοχή και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό).

Θα ακολουθήσει κλήρωση στις 20 Αυγούστου για να αναδειχθούν οι πέντε τυχεροί που θα πάρουν από τρεις διπλές προσκλήσεις ο καθένας (μία για κάθε ημέρα), ενώ θα ειδοποιηθούν και για την μέρα, την ώρα και τον ακριβή τόπο της συνάντησης με τα αστέρια της Ελλάδας.

Το ThrakiSportS είναι κοντά στις Εθνικές Ομάδες και όπως έχει κάνει στο παρελθόν και με τις ομάδες Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ, πλέον παίρνει την καταλληλότερη αφορμή από την έλευση της Εθνικής Μπάσκετ στην Θράκη και στέκεται και στο δικό της πλευρό, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ 2015, δέκα χρόνια μετά τον θρίαμβο του Βελιγραδίου. Στείλτε γρήγορα την συμμετοχή σας, αλλά ακόμα και αν δεν καταφέρετε να είστε ανάμεσα στους νικητές του ThrakiSportS, φροντίστε με την παρουσία σας στο γήπεδο να δείξετε την Θρακιώτικη φιλοξενία και στηρίξετε εμπράκτως την προσπάθεια των Ελλήνων Διεθνών!!!