Ο «απρόσμενος» οπαδός του Τοροσίδη και της… Ξάνθης στα 10,000 χιλιόμετρα μακριά απο την Θράκη!!!

Τι πιθανότητες έχεις να βρεις ένα δικό σου αντικείμενο σε απόσταση περίπου 10.000 χιλιομέτρων(9,804 για την ακρίβεια, απο την Ξάνθη) από το μέρος όπου εδρεύεις; Από μηδαμινές έως απειροελάχιστες.

Πάντως, ο Βασίλης Τοροσίδης εάν έχει να καμαρώνει για διάφορα πράγματα στην καριέρα του, σίγουρα ένα από αυτά είναι η φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος στην Ινδονησία. Συγκεκριμένα, η Ρόμα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τζακάρτα για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια. Ωστόσο, η έκπληξη για τον Έλληνα διεθνή ήρθε έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ιταλικού συλλόγου. Κάτοικος της περιοχής βρέθηκε με φανέλα του “Τόρο” και την έδειχνε με καμάρι. Αρχικά, η έκπληξη και μετέπειτα η περηφάνια του παίκτη, ήταν λογικό να κυριαρχούν διότι δεν ήταν μια φανέλα του Ολυμπιακού, της Ρόμα ή της εθνικής όπου θα μπορούσε εύκολα να προμηθευτεί ακόμα και μέσω του διαδικτύου.

Όπως αναφέρει και ο Γιάννης Ράνιος στο θέμα που επιμελήθηκε για το ranbet ήταν μια φανέλα της Ξάνθης, από την εποχή που ο Τοροσίδης αγωνιζόταν στην Θρακιώτικη ομάδα. Και είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Βασίλης στην πόλη του και ειδικά στο χωριό του, τον Πετεινό. Αλλά και στην ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μετά από πολύ σκληρή δουλειά και κόπο όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας. Σίγουρα αυτή η φωτογραφία δεν κάνει μόνο υπερήφανο τον Βασίλη που βλέπει να έχει έναν φαν τόσο μακριά, και τον έχει κάνει μάλιστα και οπαδό της αγαπημένης του Ξάνθης, αλλά και τους ίδιους τους Ξανθιώτες φιλάθλους που αναμφίβολα βλέποντας αυτή την φωτογραφία σκάει ένα χαμόγελο στα χείλη τους βλέποντας έναν Ινδονήσιο να κρατά με υπερηφάνεια και χαρά την φανέλα της ομάδας της πόλης τους.