Δεύτεροι στην Ελλάδα οι Beach Boys από την Αλεξανδρούπολη! Τέταρτη κούπα για την Κεπεσίδου!!!

Δεν κατάφερε να διατηρήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο Beach Handball η ομάδα των Beach Boys2012 των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης καθώς ηττήθηκαν σε έναν συγκλονιστικό τελικό από την Δράμα, πρωταθλήτρια στις γυναίκες η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου με την ομάδα του Σπάρτακου.

Οι Κύκλωπες έκαναν μεγάλη προσπάθεια ωστόσο δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας της Δράμας 1986 Summer 04 γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 15-14, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στο δεύτερο σετ αυτή τη φορά υπέρ των Δραμινών. Στο τάι –μπρέικ η ομάδα της Δράμας κατάφερε να κερδίσει με 6-4 και να πάρει τον τίτλο μέσα από τα χέρια των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας Κυκλώπων Αλεξανδρούπολη.

Στις Γυναίκες η Μάγδα Κεπεσίδου μετά το νταμπλ που κατέκτησε με την φανέλα της Νέας Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Α1 Χάντμπολ γυναικών κατέκτησε το ντάμπλ και στο Beach Handball με την ομάδα του ΑΣ Σπάρτακου Goalbet μετά το Κύπελλο Ελλάδας να κατακτά και το πρωτάθλημα  καθώς κέρδισαν εύκολα στον τελικό την ομάδα της Καστοριάς με 2-0σέτ(16-12, 15-06), με την Κεπεσίδου μάλιστα να πετυχαίνει και δύο τέρματα.