Στον Κορινό για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας Beach Boys 2012 από την Αλεξανδρούπολη!

Στον Κορινό Πιερίας και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Ορφέας Blue Resort θα διεξαχθεί το final 4 του πρωταθλήματος Beach Handball διήμερο 25 και 26Ιουλίου, οπού θα αναμετρηθούν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στην χώρα με βάση την βαθμολογία τους που έχει προκύψει από τα υπόλοιπα τουρνουά, με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης να θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Για την ακρίβεια οι Beach Boys 2012 που αποτελούνται από παίκτες της ομάδας του Έβρου έχουν καταφέρει έως τώρα να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και φέτος με 596 βαθμούς έπειτα από 4 τουρνουά, και θέλουν αρχικά κόντρα στην ομάδα του Κιλκίς να «κλειδώσουν» την συμμετοχή τους στον τελικό και εν συνεχεία να σηκώσουν την κούπα για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Στους άνδρες πέρα από τους ΕΒρίτες το παρών στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Handball έχουν κερδίσει με την παρουσία τους στα προηγούμενα τουρνουά οι ΑΕΣΧ Πυλαίας Waterproofs, ο ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis και η Δράμα 1986 Summer 04. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κιλκίς, ενώ η Πυλαία αυτή της Δράμας οπού και θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Την ομάδα της Αλεξανδρούπολης αποτελούν οι: Χρήστος Ξενοπανάγος, Ηλίας Τάρες, Ευριπίδης (Άκης)Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Ρήγας, Στέλιος Δημάκης, Βαγγέλης Κοβλακάς, Αλέξανδρος Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Βαγγέλης Αραμπατζής, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, Γιάννης Κωστόπουλος