Οι 47 Θρακιώτες διαιτητές που θα δώσουν εξετάσεις για τον καταρτισμό των Πινάκων Διαιτησίας των Εθνικών Πρωταθλημάτων!

Ξεκίνησε από σήμερα ένα ιδιαίτερα σημαντικό 12ημερο για τους Έλληνες διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές καθώς από τις 23 μέχρι και τις 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις τόσο οι γραπτές όσο και οι αγωνιστές για όλες τις κατηγορίες. Εξετάσεις που κατά πολύ θα δείξουν την τελική εικόνα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό των πινάκων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών για όλες της Εθνικές κατηγορίες.

Συνολικά 47 Θρακιώτες θα μπούν στην διαδικασία των εξετάσεων με πολλές φιλοδοξίες τόσο από τους παλιούς όσο και από τους νέους.

Οi Θρακιώτες διαιτητές θα μετέχουν στα τεστ που θα πραγματοποιηθούν στην Βέροια από τις 24 Ιουλίου μέχρι και τις 27. Η πιο πολυπληθής αποστολή είναι αυτή της ΕΠΣ Ξάνθης που θα μετέχει με 18 άτομα, ήταν να δώσει το παρών και ο Χασάν Κουλά ωστόσο ο ορισμός του στον αγώνα της Ρόζενμποργκ με την Ρεϊκιαβικ για το Europa League αναγκάζουν τον Ξανθιώτη διεθνή επόπτη να δώσει τις εξετάσεις πιο αργά μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς. Η ΕΠΣ Θράκης θα εκπροσωπηθεί από 16 εξεταζόμενους, ενώ αυτή της ΕΠΣ Έβρου από 12.

Για την ΕΠΣ Ξάνθης έχουν αξιολογηθεί να δώσουν εξετάσεις για την Αη και Βη κατηγορία το διήμερο 24-25 Ιουλίου οι Βαγγέλης Κιοτζένης, Χρήστος Γκράνας και Γιώργος Κουναλάκης ως διαιτητές, με τον Κουναλάκη ωστόσο λόγω ενός τραυματισμού να τον υποχρεώνει να μετέχει στις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν 2 Αυγούστου στα Χανιά. Ως επόπτες θα δώσουν εξετάσεις οι Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης, Ελιάς Εμπλιού και ο Χουσείν Κουλά. Για την Α’ κατηγορία οι παρατηρητές που θα δώσουν εξετάσεις είναι οι Αθανάσιος Βέλλιος, Μιχάλης Ντάκος και ο Δημήτρης Σαββόγλου, που θα δώσει και εξετάσεις για εκπαιδευτής. Ενώ για την Β’ κατηγορία θα μετέχει ο Βέργος Χαλβατζής που πέρα από παρατηρητής θα δώσει εξετάσεις και για εκπαιδευτής.

Όσον αφορά τους διαιτητές και βοηθούς που θα δώσουν εξετάσεις για την Γ’ και Δ’ κατηγορίας από την ΕΠΣ Ξάνθης έχουν αξιολογηθεί και θα εξεταστούν το διήμερο 26-27 Ιουλίου για την Γ’ κατηγορία οι Αθανάσιος Βασίλας, Ξένια Χαραλαμπίδου και ο Δημήτρης Κηλικιώτης, ενώ για την Δ’ κατηγορία θα εξεταστούν οι Σταύρος Μαγγίνας, Φίλιππος Ανεστίδης, Μόσχος Γκαϊτατζής και ο Μιχάλης Ελευθεράκης. Η ΕΠΣ Ξάνθης θα έχει εκπροσώπηση και στις εξετάσεις για παρατηρητή Γ’ κατηγορίας που θα εξεταστεί ο Γιώργος Καμαράκης.

Για την ΕΠΣ Θράκης στις εξετάσεις για διαιτητές και βοηθούς Α’ κατηγορίας θα εξεταστούν οι Γιάννης Τοπούζης και Αϊχάν Χούσκογλου (ο πρώτος ωστόσο δεν θα παραστεί στην Βέροια σε αυτήν την φάση λόγω άλλου προβλήματος), ενώ για την Β’ Κατηγορία θα δώσουν εξετάσεις οι Στέφανος Κουμπαράκης και Χασάν Κιγιτζή. Για την Γ’ κατηγορία έχουν αξιολογηθεί οι Κακουλίδης, Δρακίδης, Καρακασίδης και Παπαγεωργίου, ενώ για την Δ’ οι Γκιόζης, Τζιώτζιος και Ευγενίδου. Οι παρατηρητές από την ΕΠΣ Θράκης που θα δώσυον εξετάσεις είναι οι Μανώλης Ταπαντζάς, Βασίλης Γαβριηλίδης, Τάσος Ντοσίδης και Νίκος Μανάκας, ενώ εξετάσεις ως εκπαιδευτής θα δώσει ο Γιώργος Ζηλούδης.

Τέλος από την ΕΠΣ Έβρου για την Α’ κατηγορία έχει αξιολογηθεί ο Γιώργος Κυριαζίδη, που ωστόσο λόγω τραυματισμού στον μηνίσκο θα δώσει μόνο γραπτές εξετάσεις και τα αγωνιστικά θα δοθούν σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΕΔ, ενώ για την Α’ κατηγορία έχει αξιολογηθεί επίσης και ο επόπτης Σπύρος Βασιλόπουλος. Για την Γ’ κατηγορία έχουν αξιολογηθεί να εξεταστούν οι Καραΐσκος, Κίτσιος, Τερζόπουλος, Τσοπουλίδης, Σιμίδης, Τονίδης, Σιδηρόπουλος και ο Βαλάντης Στρατούδης. Μάλιστα για τον Στρατούδη υπάρχει και το αξιοσημείωτο πως αν όλα πάνε καλά και πετύχει τότε ο πατέρας του Γιάννης Στρατούδης θα δώσει εξετάσεις μόνο ως εκπαιδευτής και όχι ως παρατηρητής, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα δώσει εξετάσεις τόσο ως εκπαιδευτής όσο και ως παρατηρητής. Στις εξετάσεις παρατηρητών για την ΕΠΣ Έβρου θα εξεταστεί και ο Χρήστος Ανδρούτσος.