Πρωινή προπόνηση πριν το ρεπό για τους παίκτες του Πανθρακικού

Με πρωινή προπόνηση, τη μοναδική της Παρασκευής, συνεχίστηκε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Πανθρακικού στον Βώλακα της Δράμας.

Μετά το ζέσταμα, το πρόγραμμα περιλάμβανε τέσσερις διαφορετικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ποδοτένις χωρισμένοι σε γκρουπ. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης οι παίκτες των «πράσινων» δούλεψαν για αρκετό χρόνο στον τομέα της επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες του Πανθρακικού παρακολούθησαν βίντεο, λαμβάνοντας οδηγίες από το τεχνικό επιτελείο για συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού, ενώ το απόγευμα θα έχουν το πρώτο τους ρεπό από την ημέρα που η ομάδα ήρθε στο Βώλακα και θα έχουν, έτσι, την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τις συνεχείς προπονήσεις.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά το Σάββατο με δύο προπονήσεις, ενώ την Κυριακή η ομάδα της Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 19:00 το απόγευμα την Καβάλα, στο γήπεδο του Βώλακα, και όχι της Λυδίας όπως είχε ανακοινώσει αρχικά η ΠΑΕ Πανθρακικός.