Συνεχίζονται οι σκληρές προπονήσεις στον Βώλακα για τον Πανθρακικό

Ακόμη μια ημέρα διπλών προπονήσεων με πολλή και σκληρή δουλειά ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Πανθρακικού στο Βώλακα της Δράμας.

Μετά το πρωινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας το απόγευμα της Τετάρτης έκαναν αρχικά ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και ασκήσεις προσαρμογής και στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της προπόνησης δούλεψαν για πολλή ώρα με τον Μάνουελ Ρόκα, ο οποίος τους είχε χωρίσει σε δύο ομάδες.

Το εν λόγω κομμάτι της προπόνησης περιλάμβανε παιχνίδια στα 3/4 του γηπέδου, με τον προπονητή του Πανθρακικού και τους συνεργάτες του να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο pressing ψηλά όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα στην κατοχή της, στη σωστή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας και στην αμυντική λειτουργία.

Ο Μάνουελ Ρόκα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών, πλην αυτών των Χελιδώνη και Γαβριηλίδη, οι οποίοι έχουν παραμείνει άλλωστε στην Κομοτηνή, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όπως έγραψε το ThrakiSportS από την Τρίτη συμμετέχει και ο Μαυρουδής Μπουγαίδης.

Η προετοιμασία στο Βώλακα της Δράμας θα συνεχιστεί κανονικά αύριο Πέμπτη, με πρωινή και απογευματινή προπόνηση για ακόμη μία ημέρα.