ΕΠΣ Θράκης: Η…επανεμφάνιση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

Στο γήπεδο του Ιάσμου σε ανεπίσημο φιλικό αγώνα περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έκανε την επανεμφάνισή του, καθώς ετοιμάζεται για την Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, απέναντι στον Ασπροπόταμο Μέγα Πιστού που θα αγωνίζεται στην Β΄ Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Ιάσμου με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της, έδειξε ότι θα είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα στην Α2 Ερασιτεχνική, απέναντι σε μια ομάδα αρκετά ενισχυμένη που θα πρωταγωνιστήσει στη Β’ κατηγορία. Το τελικό 3-3 χαροποίησε τους λιγοστούς  φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να ξαναδούν μετά από μεγάλο διάστημα την ομάδα τους, έστω και σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Τα γκολ πέτυχαν, για τον Ιασμο οι Μπίμπαση Αλή στο 5΄, ο Αϊδίν Μεστάν στο 15΄ (2-0), μείωσε στο 20΄ ο Μουσταφά Μουσταφά, στο 40΄ ο Αϊδίν Μεστάν έκανε το 3-1, στο 60΄ με πέναλτυ ο Μεχμέτ Σαμπρή μείωσε σε 3-2 και στο 75΄ ο Χασάν Μενούρ ισοφάρισε σε 3-3. Τον αγώνα, διηύθυνε ο Μουσταφά Μεχμέτ.

Στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου σύμφωνα με πληροφορίες του “Περισκοπίου” ετοιμάζονται για νέα διοίκηση με προπονητές τους Γκιρετλή Ναζήμ και Μουσταφά Ονδέρ.