Συνάντηση… κορυφής στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης!

Μια απρόσμενη αλλά ευχάριστη για όσους ήταν παρόντες συνάντηση υπήρξε στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης με τον βουλευτή Έβρου της Νέας ΔημοκρατίαςΑναστάσιο Δημοσχάκη να συναντά και να σπεύδει να ανταλλάξει χειραψία με τον Έλληνα πρωταθλητή της ανοιχτής θάλασσας Σπύρο Γιαννιώτη που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία(Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο alexandroupolisnews ο Εβρίτης βουλευτής συνάντησε τυχαία τον Έλληνα πρωταθλητή και τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γέμελο, ενώ σύντομα στην παρέα τους προστέθηκε και ο φίλος του βουλευτή και γνωστός Δερματολόγος Παναγιώτης Μαυρομάτης, ο οποίος με ενθουσιασμό και χωρίς περιστροφή αναγνώρισε (Ολυμπιακός γαρ…) τους δύο αθλητικούς παράγοντες της Χώρας που μας έχουν χαρίσει τόσες στιγμές περηφάνιας.

Ο Βουλευτής έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τον χώρο της κολύμβησης, αφού τα παιδιά του, Ζωή και Σπύρος, υπήρξαν αθλητές τις κολύμβησης με σημαντικές διακρίσεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Η παρέα έδωσε ραντεβού για επανάληψη της συνάντησης σύντομα, αφού βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ο Βουλευτής ευχαρίστησε και πάλι την Κ.Ο.Ε. μέσω του ομοσπονδιακού τεχνικού για την εμπιστοσύνη της στον Έβρο, με πρόσφατο παράδειγμα την διοργάνωση στην Αλεξανδρούπολη και στο νέο της κολυμβητήριο του Μεσογειακού Κυπέλλου. Ένα γεγονός το οποίο ανοίγει πολλές προοπτικές στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και στον Έβρο να μετατραπούν σε διεθνές σημείο συνάντησης και προετοιμασίας αθλητών παγκόσμιας κλάσης.