Φεστιβάλ γυμναστικής και χορού την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή 12 Ιουλίου γυμναστική και χορός γίνονται ένα, σε ένα φεστιβάλ που διοργανώνει ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Στο φεστιβάλ γυμναστικής & χορού που διοργανώνεται για πρώτη φορά θα πάρουν μέρος κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος του Ο.Ε.Γ.Α., αλλά και οι αθλητές του τμήματος των ενηλίκων που θα παρουσιάσουν προγράμματα χορού και γυμναστικής. Ακόμη, θα πάρουν μέρος τα τμήματα του Ο. Α. Λαυρίου, αλλά και χορευτές από τα τμήματα των σχολών BAILA-CON-MIGO και RITMO-DE ARTE. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 19:30, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ο.Ε.Γ.Α.:

«Στο πλαίσιο των δράσεων του, ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ο.Ε.Γ.Α.), διοργανώνει το
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΧΟΡΟΥ, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προγράμματα χορού και γυμναστικής από τα τμήματα ενόργανης γυμναστικής του αγωνιστικού κοριτσιών και ενηλίκων του συλλόγου, τα τμήματα του Ο. Α. ΛΑΥΡΙΟΥ, όπως επίσης και από τμήματα των χορευτικών σχολών BAILA-CON-MIGO και RITMO-DE ARTE.

Με το σύνθημα η γυμναστική και ο χορός είναι για όλους, σας προσκαλούμε στην εκδήλωσή μας για να ενισχύσετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των συμμετεχόντων και να χειροκροτήσετε μετά από το θέαμα που θα σας προσφέρουν!!!

Η είσοδος είναι δωρεάν!!!

Η εκδήλωση θα αρχίσει 19:30 και θα τελειώσει 22:00»