Ακόμη δύο Θρακιώτικα μετάλλια στο Πανελλήνιο Παμπαίδων-Πααγκορασίδων!

Συνεχίζονται τα μετάλλια για τους Θρακιώτες κολυμβητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξάγεται στην Πάτρα, με δύο χάλκινα μετάλλια να έρχονται να προστεθούν σε αυτό που κατέκτησε την Παρασκευή η Δέσποινα  Κώτα.

Το πρώτο μετάλλιο ήρθε στα 200μέτρα πεταλούδα με τον Αντώνη Κουτσούμπα του ΝΕ Ροδόπης να κατακτά τα χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2:17:30. Στην ίδια κούρσα μετείχε και ο Στυλιανός Κοτζάμπασης του ΝΕ Ροδόπης που κατετάγη 6ος με χρόνο 2:19:60.

Το δεύτερο μετάλλιο για την Θράκη ήρθε από την Ελένη Ξενιτοπούλου (την βλέπετε στην φωτογραφία) του ΝΟ Αλεξανδρούπολης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 4:38:95.

Από εκεί και πέρα η Δέσποινα Κώτα του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης κατετάγη 8η στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο με χρόνο 33,97 , ενώ ο Γιάννης Στούρας επίσης του ΟΦΘΑ κατετάγη 6ος στον τελικό των 400μέτρων ελεύθερο παμπαίδων Α’ με χρόνο 4:22:38. Ενώ στην 6η θέση τερμάτισε η σκυτάλη στα 4Χ200 ελεύθερο η ομάδα του ΝΟΑ που αποτελούταν από τις Ελένη Ξενιτοπούλου, Δέσποινα Πορτοκαλίδου, Κλεοπάτρα Πανταζίδου και την Αγλαϊα Κυριακίδου.

Τέλος ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Καβαλιώτης Δημήτρης Ζουμπούλογλου που πήρε την πρώτη θέση στον τελικό των 400μέτρων ελεύθερο Παμπαίδων Β’. Οι αγώνες συνεχίζονται και την Κυριακή οπού και θα πέσει η αυλαία των αγώνων, το ThrakiSportS πιστό στα μεγάλα ραντεβού των Θρακιωτών θα σας κρατά ενήμερους και με την παρουσία της Κυριακής.