Απρόσμενο διαζύγιο του Πανθρακικού με τον Πλαβούκο! Η ανακοίνωση της ομάδας…

Παρότι Πανθρακικός και Γιάννης Πλαβούκος είχαν συμφωνήσει σε ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μια σαιζόν, ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα του προπονητή τερματοφυλάκων των «πράσινων» τον αναγκάζουν να πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα, και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Πανθρακικού Δημήτρη Τζελέπη αποφασίστηκε η κοινή συναινέση λύση των δύο πλευρών, με τον Πανθρακικό να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης με τον Γιάννη Πλαβούκο ενημερώθηκε από τον τελευταίο ότι για σοβαρούς προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους πρέπει να αποχωρήσει από τον Πανθρακικό και να επιστρέψει στην Αθήνα.Το αίτημα του Γιάννη Πλαβούκου έγινε δεκτό κι η οικογένεια του Πανθρακικού χάνει, έτσι, ένα πολύ σημαντικό στέλεχός της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς καταρχάς τον άνθρωπο Γιάννη Πλαβούκο και φυσικά τον αξεπέραστο επαγγελματία και συνεργάτη που γνωρίσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Το έργο που αφήνει πίσω του είναι μια κληρονομιά μοναδική και δίπλα του μάθαμε πολλά.

Του ευχόμαστε από καρδιάς σε κάθε επόμενο επαγγελματικό βήμα του να είναι τυχερός κι επιτυχημένος και να έχει υγεία κι ευτυχία σε οικογενειακό επίπεδο.

Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για έναν άνθρωπο που τίμησε το έμβλημά μας στο στήθος του.”