Ελλάς το μεγαλείο σου! Μετέθεσαν τον Άγγελο Παυλακάκη από τον Αθλητισμό στην… Ταμειακή Υπηρεσία

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι άκρως αληθινό και… ελληνικό. Όπως δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια, με πρόσφατη απόφαση (23-6-2015/465) του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, ο μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Χαλανδρίου Άγγελος Παυλακάκης μετακινήθηκε από τη Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς!

Ο Παυλακάκης δεν είναι κάποιος τυχαίος υπάλληλος. Είναι ο ταχύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών. Ο Ξανθιώτης στην καταγωγή σπρίντερ, που αναδείχθηκε μέχρι και πρωταθλητής Ευρώπης στον στίβο στους δρόμους ταχύτητας και εξακολουθεί να κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα με  10.11 – χρόνο που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει κανείς.

Αυτόν τον μεγάλο αθλητή λοιπόν, που λόγω των ευεργετημάτων που δίνονταν σε κορυφαίους πρωταθλητές βρέθηκε να υπηρετεί ως υπάλληλος στον Δήμο Χαλανδρίου, η διοίκηση του Δήμου εδώ και καιρό απασχολούσε (ορθά) στην Διεύθυνση που ήταν αρμόδια για τον Αθλητισμό. Τι πιο κατάλληλο πρόσωπο για αυτήν την θέση άλλωστε από έναν πρώην πρωταθλητή;

Και όμως! Με βάση την νεώτερη απόφαση του δημάρχου Χαλανδρίου, ο Άγγελος Παυλακάκης μετατίθεται. Φεύγει από την Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και πηγαίνει σε άλλη υπηρεσία του Δήμου. Ποιαν; Την Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης όπου μάλιστα ορίζεται να ασκεί εκεί α καθήκοντα του Διαχειριστή!

Όπως γίνεται αντιληπτό, για τον ίδιο τον Άγγελο Παυλακάκη είναι μία ή άλλη. Τις ίδιες ώρες δουλειάς θα έχει. τα ίδια λεφτά θα παίρνει, την ιδιότητα του δημοτικού υπαλλήλου δεν την χάνει.  Όμως όπως σχολιάζει και ο τοπικός Τύπος του Χαλανδρίου“η απουσία του από την Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς θα στερήσει από τον τομέα του αθλητισμού στο Χαλάνδρι, τις δυνατότητες, την εμπειρία και τις γνώσεις του πρωταθλητή Άγγελου”.

Μάλιστα, πρόσφατα, στους μαθητικούς αγώνες στίβου “Ευριπίδεια 2015”, που διοργάνωσε πριν ένα μήνα ο Δήμος Χαλανδρίου, ο Άγγελος Παυλακάκης αξιοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, αφού ορίστηκε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων και Τεχνικός Υπεύθυνος Αγώνων, μιας διοργάνωσης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή 300 και πλέον παιδιών από σχολεία του Χαλανδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Παυλακάκης έχει οριστεί σε αθλητικές επιτροπές ακόμα και του υπουργείου Παιδείας αναφορικά με τον σχολικό αθλητισμό, επί υπουργείας του θρακιώτη Ευριπίδη Στυλιανίδη. Τελος, πρέπει να τονιστεί ότι η νεώτερη αυτή απόφαση του δημάρχου Χαλανδρίου αναρτήθηκε κανονικά στη Διαύγεια (σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση) αλλά για κάποιον άγνωστο λόγο έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής από το Διαδίκτυο!