Μαθήτριες λυκείου διοργάνωσαν τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Φανάρι Ροδόπης και… πρωταγωνίστησαν σε αυτό

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο beach bar Hacienda στο Φανάρι τουρνουά μπιτς βόλεϊ γυναικών, με αρκετά μεγάλη συμμετοχή, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως η ιδέα και η υλοποίησή της ήταν πρωτοβουλία μαθητριών Λυκείου!

 />Η Κυριακή Αθανασίου και η Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου, όχι μόνο διοργάνωσαν το τουρνουά, αλλά φυσικά έδωσαν και το παρόν ως αθλήτριες. Το νεαρό της ηλικίας τους έρχεται να αποδείξει περίτρανα ότι όμορφες ιδέες που τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης μπορούν να προκύψουν από όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα ηλικίας.</p><div id=

Ο χώρος του beach bar ήταν φιλόξενος και το γήπεδο σε καλή κατάσταση, ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν τις αθλήτριες στην διοργάνωση. Η Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου, απόφοιτος Γυμνασίου, ετοιμάζεται για την πρώτη της χρονιά στο Λύκειο και ήδη διοργανώνει τουρνουά στο άθλημα που αγαπά.

«Αγωνιζόμαστε σε ομάδες, αλλά στο beach volley κάναμε μόνες μας αυτό το τιμ και  προπονούμαστε καθημερινά.  Είπαμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά που δεν γίνεται συχνά στην πόλη μας. Είχαμε πολλές συμμετοχές, ήρθε κόσμος να μας δει και η διοργάνωση πήγε πολύ καλά. Κανονίσαμε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα ίδιο τουρνουά» ανέφερε η ίδια στην εφημερίδα “Χρόνος” για τη διοργάνωση και την σχέση της με το άθλημα, εκφράζοντας και τις απόψεις της για το μπιτς βόλεϊ της περιοχής.

«Το άθλημα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά και από άποψη προπονητών και από άποψη παιδιών», ανέφερε η νεαρή αθλήτρια.  Στα αγωνιστικά πρώτες τερμάτισαν οι Μαρία Χαλιαμπάλια και Ιωάννα Κοντιζά, οι οποίες επιβλήθηκαν των Τέτα Ρεκάρη και Χρύσα Κοντοπούλου στον τελικό. Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι ίδιες οι διοργανώτριες, Κυριακή Αθανασίου και Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου, οι οποίες κέρδισαν τον μικρό τελικό κι έδειξαν πως η χαρά έγκειται όχι μόνο στη διοργάνωση αλλά και τη συμμετοχή.

Το ραντεβού, πάντως, ανανεώθηκε για την ερχόμενη χρονιά από τα κορίτσια, τα οποία ελπίζουν να κάνουν το τουρνουά θεσμό και  κάθε χρόνο η ανταπόκριση να είναι και υψηλότερη.

 width=