Την Πέμπτη οι συνεντεύξεις των διεθνών! Ανάρπαστα και στη Θράκη τα εισιτήρια για την Θεσσαλονίκη!

Στην τελική ευθεία για την φιλοξενία των αγώνων του World League βρίσκεται η Θεσσαλονίκη καθώς την Πέμπτη στις 14:00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Η. Ζυγούρη» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον θα διεξαχθεί η κοινή συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων.

Εκεί όπου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή η Ελλάδα, η Κίνα, η Σλοβακία και το Μεξικό θα δώσουν την τελική τους μάχη για την πρόκριση τους στο Final 4 του Γ γκρουπ δυναμικότητας.

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου εν όψει του 2ου τουρνουά του Ομίλου G, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Ιουνίου, θα παραβρεθούν οι προπονητές της Ελλάδας, της Κίνας, της Σλοβακίας και του Μεξικού και πιθανότατα οι αρχηγοί των ομάδων με την εθνική να αντιπροσωπεύει ο Δημήτρης Τζουριτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που δειχνει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, αλλά και της … Θράκης για τους αγώνες του World League,  από Τρίτη το πρωί προστέθηκε ένα ακόμη σημείο πώλησης εισιτηρίων καθώς οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να τα προμηθεύονται και από το γυάλινο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00 μέχρι και την Κυριακή 21/6, ενώ το απόγευμα (μέχρι και την Πέμπτη 20/6) θα λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 21:00.

Εισιτήρια διατίθενται τα πρωινά και από τα γραφεία της ΕΠΕΣΘ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (09:00-15:00) και τα απογεύματα από ειδικό εκδοτήριο στο Αλεξάνδρειο (λειτουργεί από 18:00 έως τις 21:00 καθημερινά, αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr, τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Παπασωτηρίου και τα καταστήματα Public.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 6, 8, 12 και 18 ευρώ τα διακεκριμένα.